«Βροχή» τα σκάνδαλα στο Χόλιγουντ: Κατηγορούμενος και ο Ντάστιν Χόφμαν!

«Βροχή» τα σκάνδαλα στο Χόλιγουντ: Κατηγορούμενος και ο Ντάστιν Χόφμαν!

Ενας ακόμη σταρ βρίσκεται μπλεγμένος σε σεξουαλικό σκάνδαλο, σύμφωνα με την καταγγελία μιας γυναίκας.

Μορφή… χιονοστιβάδας έχουν πάρει τα σκάνδαλα στο Χόλιγουντ. Μετά τους Χάρβεϊ Γουάινσταϊν, Μπρετ Ράτνερ, Τζέιμς Τόμπακ και τον Κέιβιν Σπέισι, ακόμη ένα ηχηρό όνομα της 7ης τέχνης βγήκε στην επιφάνεια με αφορμή κατηγορίες σεξουαλικής παρενόχλησης.

Ο λόγος για τον Ντάστιν Χόφμαν, ένας από τους κορυφαίους ηθοποιούς όλων των εποχών που βλέπει το «βαρύ» όνομα που φέρει να «λεκιάζεται».

Η καταγγελία εις βάρος του 80χρονου Χόφμαν δημοσιεύθηκε την στο «Hollywood Rerporter», από την αρθρογράφο και συγγραφέα Άννα Γκράχαμ Χάντερ.
Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η Χάντερ, ο παγκοσμίου φήμης ηθοποιός προέβη σε σεξουαλική επίθεση εναντίον της στα γυρίσματα της ταινίας «Ο Θάνατος του εμποράκου» το 1985, στα οποία εκείνη 17 ετών τότε εργαζόταν ως βοηθός παραγωγής.

Η Άννα υποστηρίζει μεταξύ άλλων στο «Hollywood Rerporter»: Την πρώτη μέρα μου στο γύρισμα μου ζήτησε να του κάνω μασάζ στα πόδια. Με φλέρταρε ανοιχτά και άρχισε να μιλάει για σεξ.

Συνεχίζοντας τονίζει πως η παρενόχληση εναντίον της ήταν τόσο βίαιη που την ανάγκαζε να ξεσπά σε κλάματα ενώ παράλληλα διατηρούσε και ημερολόγιο για τα όσα συνέβαιναν.
Εξάλλου σε ένα άλλο σημείο του άρθρου της: «Συνόδευσα τον Ντάστιν στην λιμουζίνα του και με χάιδεψε από πίσω τέσσερις φορές. Κάθε φορά αντιδρούσα και τον χτυπούσα λέγοντας του ότι είναι ένας πορνόγερος».

H απόκριση του Ντάστιν Χόφμαν, ήταν η εξής: «Τρέφω απεριόριστο σεβασμό στις γυναίκες. Αισθάνομαι φρικτά για το γεγονός ότι κάτι που έκανα μπορεί να έφερε σε δύσκολη θέση μια κυρία. Λυπάμαι. Δεν αντικατοπτρίζει αυτό που είμαι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ