Δολοφονία στη Ζάκυνθο: Βρέθηκε και δεύτερο Καλάσνικοφ στο κλεμμένο όχημα των δραστών

Δολοφονία στη Ζάκυνθο: Βρέθηκε και δεύτερο Καλάσνικοφ στο κλεμμένο όχημα των δραστών

Hταν κολλημένο στον πάτο του αυτοκινήτου, το οποίο είχε κλαπεί από την Αθήνα στις 31 Μαρτίου.

Δεύτερο καλάσνικοφ εντόπισαν οι Αρχές στο κλεμμένο όχημα με το οποίο οι δράστες εκτέλεσαν με 28 σφαίρες τον επιχειρηματία στη Ζάκυνθο. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι αστυνομικοί βρήκαν μέσα στο ΙΧ που χρησιμοποίησαν οι δράστες κι ένα δεύτερο πυροβόλο όπλο, το οποίο ήταν κολλημένο στον πάτο του αυτοκινήτου, το οποίο είχε κλαπεί από την Αθήνα στις 31 Μαρτίου.

Κατά αστυνομικές πηγές, αυτό δείχνει πως οι εκτελεστές ήταν έτοιμοι να απαντήσουν σε μία πιθανή επίθεση από τους φρουρούς του άνδρα ή εάν έρχονταν αντιμέτωποι με αστυνομικούς.

Εκτιμήσεις αρμοδίων αξιωματικών της Αστυνομίας είναι ότι οι δύο δράστες μετά την πράξη τους κινήθηκαν μέσα από τα πιο απόμερα αγροτικά δρομάκια, γύρω από την πόλη της Ζακύνθου, για να φτάσουν σε ένα σημείο, στους Αμπελόκηπους, όπου, αφού πυρπόλησαν το όχημά τους και τα όπλα που χρησιμοποίησαν (βρέθηκαν δυο καλάσνικοφ μέσα στο αυτοκίνητο, σύμφωνα με το ZanteReport), διέφυγαν με άλλο όχημα που πιθανότατα τους ανέμενε.

Μετά από αυτή την εξέλιξη οι αρχές θεωρούν πιθανή την εκδοχή, είτε οι δράστες να είχαν καταστρώσει σχέδια και να είχαν μελετήσει τις οδούς διαφυγής πολύ καιρό πριν, είτε μεταξύ των δραστών να υπήρχε και άτομο που λόγω εντοπιότητας, γνώριζε καλά τις οδούς διαφυγής γύρω από την πόλη.

Στο μεταξύ έχουν συγκεντρωθεί στην Ασφάλεια Ζακύνθου δεκάδες βίντεο από ιδιωτικές κάμερες παρακολούθησης στη διαδρομή που ακολούθησε το θύμα από το σπίτι του έως το γραφείο των αδερφών Κόττη κι εκεί έχουν εντοπιστεί διάφορα ύποπτα οχήματα να παρακολουθούν το θωρακισμένο όχημα του επιχειρηματία. Σε μερικά από αυτά τα οχήματα φέρονται να διακρίνονται και συγκεκριμένα πρόσωπα.

Τι αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες

Σύμφωνα με πληροφορίες του imerazante.gr, αυτόπτες μάρτυρες έχουν αναφέρει ότι το θύμα έφτασε στο γραφείο και αφού κατέβηκε από το θωρακισμένο αυτοκίνητό του, πήγε στην καφετέρια που είναι κοντά στο γραφείο των αδελφών Κόττη για να πάρει καφέ μαζί με κάποιον που τον συνόδευε.

Στη συνέχεια κατευθύνθηκε πεζός στο γραφείο, όπου ξεκίνησε μια συζήτηση με τα δύο αδέλφια για μια επαγγελματική υπόθεση που είχαν αναλάβει για λογαριασμό του.

Ο δράστης αρχικά πυροβόλησε τη τζαμαρία και ακολούθως μπήκε από την είσοδο. Το θύμα δέχτηκε τους πρώτους πυροβολισμούς και προσπάθησε να σηκωθεί και να προχωρήσει προς το βάθος του γραφείου, γεγονός που δικαιολογεί το ότι το σώμα βρέθηκε πεσμένο μερικά μετρά μακριά από την καρέκλα που καθόταν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ