Θεσσαλονίκη: Έρευνα για το περιστατικό ρατσιστικής βίας από οδηγό λεωφορείου (vid)

Θεσσαλονίκη: Έρευνα για το περιστατικό ρατσιστικής βίας από οδηγό λεωφορείου (vid)

Σάλο έχει προκαλέσει το βίντεο που πρόβαλε το δελτίο του MEGA και δείχνει την αποκρουστική συμπεριφορά οδηγού λεωφορείου σε ηλικιωμένο άνδρα που κάνει λάθος στην στάση που θέλει να κατέβει.

«Ελληνικά ξέρεις; Γ*** τα ρώσικά σου… Μ***!».

Οργή και αγανάκτηση έχει προκαλέσει η απαράδεκτη συμπεριφορά οδηγού αστικού λεωφορείου στη Θεσσαλονίκη ο οποίος όπως φαίνεται και στο βίντεο που τράβηξε επιβάτης με το κινητό του, απειλεί, βρίζει και σπρώχνει ηλικιωμένο.

«Έβρισες μάνα εσύ; Έβρισες μάνα; Θες να σε μάθω ρώσικα;
-ΟΧΙ
-Θα σου δώσω μια μπάτσα και η μισή θα πάει χαμένη. Ηλίθιε».

Κάποια στιγμή φαίνεται να σπρώχνει τον ηλικιωμένο που στηρίζεται σε ένα μπαστούνι, κάνοντάς τον να χάσει προς στιγμήν την ισορροπία του.

«Πήγαινε εκεί και άλλη φορά αν ξαναπείς μ*** θα σε σκοτώσω μα την Παναγία».

Μάλιστα, καθόλη τη διάρκεια του περιστατικού, αλγεινή εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι κανένας από τους επιβάτες δε βοηθά τον ηλικιωμένο.

Έρευνα για την απαράδεκτη συμπεριφορά

Μετά τη δημοσιοποίηση του περιστατικού, διαταχθηκε έρευνα από την αρμόδια υπηρεσία.

«Έχει ήδη κινηθεί η διαδικασία εντοπισμού και επιβεβαίωσης περί ποιου προσώπου πρόκειται. Ο οργανισμός έχει πειθαρχικό αυτή η διαδικασία θα κινηθεί από αύριο το πρωί ώστε αφού αποσαφηνιστούν τα πραγματικά περιστατικά να αποδοθούν ευθύνες όπου και όποιας έκτασης είναι αυτές», λέει ο Γεώργιος Σκόδρας, πρόεδρος ΟΑΣΘ.

Μέχρι να ολοκληρωθεί όμως η διαδικασία και να αποδοθούν ευθύνες, ο οδηγός με την απαράδεκτη συμπεριφορά θα συνεχίσει να πηγαίνει κανονικά στην εργασία του σα να μην έχει συμβεί τίποτα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ