Σοκάρει ο άγριος ξυλοδαρμός οδηγού λεωφορείου από 20χρονους «επειδή έκανε πολλές στάσεις»

Σοκάρει ο άγριος ξυλοδαρμός οδηγού λεωφορείου από 20χρονους «επειδή έκανε πολλές στάσεις»

Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα του Σαββάτου στο Ελληνικό. Οι νεαροί δράστες ακινητοποίησαν το όχημα και αφού επιτέθηκαν και ξυλοκόπησαν άγρια τον 57χρονο οδηγό στη συνέχεια τον λήστεψαν και εξαφανίστηκαν.

Σοκ προκαλεί η είδηση του άγριου ξυλοδαρμού από ομάδα νεαρών ενός 57χρονου οδηγού του λεωφορείου της γραμμής 171 που εκτελεί το δρομολόγιο Βάρκιζα – Αργυρούπολη.

Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα του Σαββάτου στο Ελληνικό. Οι νεαροί δράστες ακινητοποίησαν το όχημα και αφού επιτέθηκαν και ξυλοκόπησαν άγρια τον 57χρονο οδηγό στη συνέχεια τον λήστεψαν και εξαφανίστηκαν.

Το θύμα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός για την παροχή πρώτων βοηθειών και την επομένη στο αστυνομικό τμήμα του Ελληνικού για να καταθέσει.

Στην αστυνομία έδωσε κατάθεση και ένας ακόμα οδηγός, ηλικίας 65 ετών, ο οποίος βρισκόταν στο λεωφορείο ενώ είχε σχολάσει και δέχτηκε γροθιές και κλωτσιές των μαινόμενων δραστών, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί σοβαρά.

Αφορμή για το φρικτό περιστατικό, όπως κατέθεσαν τα θύματα στην Αστυνομία, ήταν ότι το λεωφορείο ήταν γεμάτο και όπως ούρλιαζαν οι δράστες καθυστερούσε στις στάσεις…

Τι ακριβώς συνέβη

Η περιπέτεια των δύο θυμάτων ξεκίνησε στις 17:40 το απόγευμα της 8ης Μαΐου. Οι έξι νεαροί που επέβαιναν στο λεωφορείο 171, ηλικίας περίπου 19-21 ετών κατέβηκαν στη στάση του μετρό Ελληνικού επί της λεωφόρου Βουλιαγμένης 36.

Οι δύο παρέμειναν μπροστά εμποδίζοντας το λεωφορείο να μην ξεκινήσει, την ώρα που οι άλλοι τέσσερις μπήκαν μέσα τραβωντας την συρόμενη πορτα. Σαν όχλος άρχισαν να βρίζουν χυδαία τον 57χρονο οδηγό λέγοντας ότι το λεωφορείο είχε κόσμο και καθυστερούσε, ενώ στη συνέχεια όρμησαν πάνω του και με μανία τον ξυλοκόπησα με γροθιές και κλωτσιές. Ο 65χρονος συνάδελφος του που βρισκόταν στο λεωφορείο ενώ είχε τελειώσει τη βάρδια του, προσπάθησε να σώσει τον 57χρονο από τα χέρια των δραστών χωρίς αποτέλεσμα.

Οι θρασύδειλοι δράστες αφού τον έδειραν και αυτόν, στη συνέχεια άρπαξαν το τσαντάκι του 57χρονου που περιείχε την ταυτότητά του, το κινητό του τηλέφωνο και 400 ευρώ και εξαφανίστηκαν. Το θύμα διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στον Ευαγγελισμό, ενώ οι αστυνομικοί με οδηγό τις καταθέσεις των δυο θυμάτων αλλά και το υλικό από κάμερες της περιοχής προσπαθούν να φθάσουν στα ίχνη των δραστών της άγριας επίθεσης που επαναφέρει τις μνήμες από την άγρια επίθεση δύο επίσης νεαρών κατά του σταθμάρχη του μετρό της Ομόνοιας τον περασμένο Ιανουάριο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ