Φωτογραφία – ντοκουμέντο: Αυτοί είναι οι δολοφόνοι της Ζακύνθου

Φωτογραφία – ντοκουμέντο: Αυτοί είναι οι δολοφόνοι της Ζακύνθου

Ο άτυχος άντρας έφερε 19 διαμπερή τραύματα από τις σφαίρες του καλάσνικοφ, εκ των οποίων το ένα θανατηφόρο.

«Βροχή» από σφαίρες δέχτηκε σε όλο του το σώμα, ο 53χρονος επιχειρηματίας από τη Ζάκυνθο, κατά τη διάρκεια της δολοφονικής επίθεσης που δέχτηκε το πρωί της περασμένης Παρασκευής  στο κέντρο της πόλης.

Αυτό διαπίστωσε κατά την διάρκεια της νεκροψίας – νεκροτομής, ο ιατροδικαστής που εξέτασε τη σωρό του 53χρονου.

Ο άτυχος άντρας έφερε 19 διαμπερή τραύματα από τις σφαίρες του καλάσνικοφ, εκ των οποίων το ένα θανατηφόρο.

Η νεκρώσιμη ακολουθία θα τελεστεί σήμερα στις 16:30 το απόγευμα στην εκκλησία της Φανερωμένης στο χωριό της Λιθακιάς, σύμφωνα με τα ΑΜΠΕ.

Φοβόταν ότι θα τον δολοφονήσουν

Σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή ο επιχειρηματίας «έφερε 19 τραύματα, τα πιο πολλά διαμπερή. Ένα ήταν το άμεσα θανατηφόρο. Όμως αυτό το ένα είχε κάνει κακώσεις σε όλο το σώμα. Βρέθηκε μία βολίδα μέσα στο κρανίο. Είχε μπει στο κρανίο από τον σπονδυλικό σωλήνα, από τον θώρακα. Οι πιο πολλές σφαίρες βρήκαν το θύμα στην πλάτη. Αυτές οι βολές ήταν διαμπερείς, έμπαιναν και έβγαιναν από το σώμα. Αυτή που κόστισε τη ζωή ήταν μία που έμπαινε από την κοιλιά χαμηλά, τρύπησε το ήπαρ, τους πνεύμονες, την καρδιά, τους θωρακικούς σπονδύλους, μπήκε στον σπονδυλικό σωλήνα και από εκεί μπήκε στο κρανίο. Eπιστημονικά και σαν εύρημα, είναι ενδιαφέρουσα η πορεία της συγκεκριμένης σφαίρας».

Στο μεταξύ ο 54χρονος επιχειρηματίας είχε δηλώσει εγγράφως ότι φοβάται πως θα εκτελέσουν και εκείνον, μόλις 15 μέρες πριν από την εν ψυχρώ δολοφονία του στο κέντρο της Ζακύνθου.

Τον περασμένο Δεκέμβριο, είχε καταθέσει μήνυση σε βάρος 8 συγκεκριμένων προσώπων, τους οποίους θεωρούσε ότι είναι οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί της απόπειρας σε βάρος του και δολοφονίας της γυναίκας του.

Φωτογραφία – ντοκουμέντο

Στην φωτογραφία που δημοσιεύθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star διακρίνονται δύο άτομα πάνω σε μηχανή μεγάλου κυβισμού που έχουν καλυμμένα χαρακτηριστικά και φορούν κράνος. Τότε ο επιχειρηματίας είχε καταφέρει να σωθεί, η δεύτερη φορά όμως την προηγούμενη εβδομάδα ήταν και η μοιραία.

Όπως είπε χθες (10.05) ο δικηγόρος της οικογένειας Θεόδωρος Μαντάς για την εκτέλεση του 2020 ο επιχειρηματίας είχε κατονομάσει τους δράστες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ