Γλυκά Νερά: Συγκλονισμένη η κοινωνία της Αλοννήσου από τον φόνο της 20χρονης (vid)

Γλυκά Νερά: Συγκλονισμένη η κοινωνία της Αλοννήσου από τον φόνο της 20χρονης (vid)

Όλοι όσοι γνωρίζουν την οικογένεια αλλά γνώριζαν και την 20χρονη, μιλούν με τα καλύτερα λόγια για όλα τα μέλη της οικογένειας.

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία της Αλοννήσου από τον φόνο της 20χρονης στα Γλυκά Νερά.

Σύμφωνα με το magnesianews.gr, η οικογένειά της ζει στο νησί, το οποίο εξακολουθούσε να επισκέπτεται η άτυχη νεαρή.

Οι γονείς της άτυχης κοπέλας (βρετανικής καταγωγής ο πατέρας και η μητέρα της με καταγωγή από τις Φιλιππίνες) που ζουν και δραστηριοποιούνται στο νησί, αν και κατάγονται από άλλες χώρες, ενώ και η 20χρονη που είχε γεννηθεί στο νησί το οποίο υπεραγαπούσε, το επισκέπτονταν συχνά και αφότου παντρεύτηκε.

Όλοι όσοι γνωρίζουν την οικογένεια αλλά γνώριζαν και την 20χρονη, μιλούν με τα καλύτερα λόγια για όλα τα μέλη της οικογένειας.

Από τη στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση η τοπική κοινωνία της Αλοννήσου, είναι συγκλονισμένη.

Το χρονικό της φρίκης

Οι κακοποιοί, που εισέβαλαν στο σπίτι λίγο μετά τις 04:00, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει έως τώρα στη διάθεσή της η ΕΛΑΣ, βασάνισαν την άτυχη γυναίκα, προκειμένου να τους αποκαλύψει που υπάρχουν χρήματα ή κοσμήματα, ενώ προηγουμένως έδεσαν τον σύζυγό της. 

Το άτυχο κορίτσι φέρεται να το έπνιξαν είτε με μαξιλάρι είτε με μια μπλούζα αφού τη βασάνισαν για να αποκαλύψει που είχαν τα λεφτά και τα τιμαλφή.

Διαβάστε επίσης: Θρίλερ στα Γλυκά Νερά: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του φονικού – Τα πρώτα λόγια του συζύγου στους αστυνομικούς

Ο σύζυγος και πιλότος στο επάγγελμα κατάφερε σε κάποια στιγμή -αφότου έφυγαν οι κακοποιοί και ενώ είχαν αφαιρέσει χρήματα και κοσμήματα από το σπίτι της οικογένειας- να ειδοποιήσει την Αστυνομία με το τηλέφωνό του.

Απείλησαν με όπλο το μωρό

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι δράστες ήταν τόσο στυγνοί και αδίστακτοι που φαίνεται να έστρεψαν το όπλο τους ακόμη και στο 11 μηνών μωρών προκειμένου να βρουν που είναι τα χρήματα του ζευγαριού. 

Η κίνηση αυτή ήταν και ο λόγος που η μητέρα άρχισε να φωνάζει βοήθεια με αποτέλεσμα οι εγκληματίες να την δολοφονήσουν και συγκεκριμένα να την στραγγαλίσουν με το ρούχο της ή με ένα μαξιλάρι.

Σύμφωνα με την κατάθεση του 32χρονου η σύζυγός του φώναζε για βοήθεια και αντιδρούσε στις απειλές προς το μωρό της, με αποτέλεσμα ένας από τους δράστες να την πνίξει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ