Συγκλονιστικές εξελίξεις: Πώς έδρασαν οι δράστες στα Γλυκά Νερά – Βίντεο και εικόνες από το σπίτι

Συγκλονιστικές εξελίξεις: Πώς έδρασαν οι δράστες στα Γλυκά Νερά – Βίντεο και εικόνες από το σπίτι

Γραφική αναπαράσταση του τρόπου δράσης των τριών ληστών.

Ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό των δραστών της άγριας δολοφονίας στα Γλυκά Νερά.

, μαρτυρίες που έρχονται στη δημοσιότητα έρχονται να βοηθήσουν τις αρχές, ενώ χάρη στη μαρτυρία του 32χρονου συζύγου της Καρολάιν, οι αρχές έχουν στα χέρια τους την περιγραφή του δολοφόνου.

Οι τρεις ληστές που μπήκαν στη μονοκατοικία του νεαρού πιλότου ελικοπτέρων της πολιτικής αεροπορίας, φαίνεται πως ήταν αποφασισμένοι να αφήσουν πίσω τους θύματα.

Η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» βρέθηκε στο σπίτι του μαρτυρίου στην οδό Παναγούλη και εξασφαλίζοντας φωτογραφίες από τον εσωτερικό του χώρο, ανέδειξε με γραφική αναπαράσταση τον τρόπο δράσης των τριών ληστών αλλά και τα σημεία διαφυγής τους.

Δείτε την αυτοψία της εκπομπής στον τόπο του εγκλήματος και την αναπαράσταση του τρόπου δράσης των ληστών:

Γειτόνισσα και φίλη του θύματος μίλησε στην εκπομπή για το μοιραίο εκείνο ξημέρωμα: «Ξύπνησα ξημερώματα από ένα θόρυβο, σαν γδούπο και από το κλάμα του σκύλου της Καρολάιν. Πετάχτηκαν και τα δικά μου ζώα. Αν είχα καταλάβει κάτι, θα είχα δράσει διαφορετικά. Είναι αποτρόπαιο αυτό που έγινε. Εύχομαι να τους πιάσουν», κατέληξε.

Η κάμερα του «Τούνελ» ταξίδεψε στην Αλόννησο, εκεί όπου μεγάλωσε η Καρολάιν, για να συναντήσει την παιδική της φίλη, Χαρούλα. Μαζί στο Γυμνάσιο, στο Λύκειο, στους προσκόπους και στις καταδύσεις, περιγράφει την 20χρονη ως μία γυναίκα γεμάτη όνειρα, που λάτρευε τα ταξίδια και ζούσε μία παραμυθένια ζωή με τον σύζυγό της.

«Δύο Ρομά έκαναν κατάθεση 15.000 ευρώ…»

Εν τω μεταξύ, μία σοβαρή μαρτυρία έφτασε στην εκπομπή. Η γυναίκα που κάλεσε στο «Τούνελ» ανέφερε ότι το βράδυ του τραγικού συμβάντος, έξω από υποκατάστημα τράπεζας στη Λεωφόρο Φυλής στα Λιόσια, δύο Ρομά έκαναν κατάθεση 15.000 ευρώ σ’ ένα ATM.

Πηγή: parapolitika.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ