Πού εντοπίζονται τα 1.262 κρούσματα – Δείτε αναλυτικά τον χάρτη της διασποράς

Πού εντοπίζονται τα 1.262 κρούσματα – Δείτε αναλυτικά τον χάρτη της διασποράς

Σαφώς μειωμένος σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες είναι ο αριθμός των κρουσμάτων κορωνοϊού στη χώρα μας σήμερα. Ο λόγος, όπως συμβαίνει κάθε Κυριακή, είναι πως σήμερα ανακοινώνονται τα αποτελέσματα των τεστ που διενεργήθηκαν χθες, Σάββατο, όπου τα διαγνωστικά κέντρα υπολειτουργούν.

Σαφώς μειωμένος σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες είναι ο αριθμός των κρουσμάτων κορωνοϊού στη χώρα μας σήμερα. Ο λόγος, όπως συμβαίνει κάθε Κυριακή, είναι πως σήμερα ανακοινώνονται τα αποτελέσματα των τεστ που διενεργήθηκαν χθες, Σάββατο, όπου τα διαγνωστικά κέντρα υπολειτουργούν. Συνεπώς, ο αριθμός των κρουσμάτων σήμερα δεν είναι αντιπροσωπευτικός της επιδημιολογικής εικόνας της χώρας μας.

Συγκεκριμένα, σήμερα ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 1.262 νέες επιβεβαιωμένες μολύνσεις από τον φονικό ιό.

Σταθερά, όπως κάθε μέρα, έτσι και σήμερα η Αττική κατακτά την αρνητική πρωτιά των κρουσμάτων, ενώ ακολουθεί η Θεσσαλονίκη. Την ίδια στιγμή, «πονοκέφαλο» στους ειδικούς προκαλεί και η Αιτωλοακαρνανία, ενώ σε δύσκολη κατάσταση παραμένει η Λάρισα και η Αχαΐα.

Συγκεκριμένα, το Λεκανοπέδιο καταγράφει 613 κρούσματα, ενώ η συμπρωτεύουσα 84, με τη Θεσσαλονίκη να καταγράφει μάλιστα κάτω από 100 μετά από πολύ καιρό.

Η Αιτωλοακαρνανία «δίνει» 67 μολύνσεις, ενώ η Αχαΐα 40, το Ηράκλειο 38 και η Λάρισα 33.

Δείτε αναλυτικά:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ