Γλυκά Νερά: «Οι δολοφόνοι της Καρολάιν έκαναν πολλά λάθη, θα συλληφθούν»

Γλυκά Νερά: «Οι δολοφόνοι της Καρολάιν έκαναν πολλά λάθη, θα συλληφθούν»

Το κουβάρι της άγριας δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν προσπαθούν να ξετυλίξουν οι αρχές, προκειμένου να φτάσουν στους ληστές που έφτασαν στο σημείο να σκοτώσουν μια μητέρα μπροστά στο 11 μηνών βρέφος της στα Γλυκά Νερά

Το κουβάρι της άγριας δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν προσπαθούν να ξετυλίξουν οι αρχές, προκειμένου να φτάσουν στους ληστές που έφτασαν στο σημείο να σκοτώσουν μια μητέρα μπροστά στο 11 μηνών βρέφος της στα Γλυκά Νερά.

Στις έρευνες ενδέχεται να συμβάλει και ο Γεωργιανός που συνελήφθη στον Έβρο και οποίος βρίσκεται καθ’ οδόν για τη ΓΑΔΑ, προκειμένου να εξεταστεί αν οι συμπτώσεις που τον «ενοχοποιούν» είναι απλές συμπτώσεις ή κάτι περισσότερο.

«Οι δράστες θα συλληφθούν»
Σε κάθε περίπτωση, ο πρόεδρος αστυνομικών νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης θεωρεί σίγουρο ότι οι δράστες θα συλληφθούν, αφού «έκαναν πολλά λάθη».

Μιλώντας στο Open ο κ. Καλλιακμάνης σχολίασε το ζήτημα της εγκληματικότητας και των ποινών που επιβάλλονται από τα ελληνικά δικαστήρια σε αυτούς που τελούν εγκλήματα αλλά και την αδυναμία του σωφρονιστικού συστήματος της χώρας.

«Έχουμε κρεσέντο ανθρωποκτονιών. Αφαιρούνται ζωές χωρίς καμία αναστολή. Οι ποινές είναι πολύ μικρές, κάποιοι καταδικάζονται για δέκα χρόνια και βγαίνουν στα τέσσερα» τόνισε αρχικά.

Στη συνέχεια, εξέφρασε το εξής: «Όταν μιλάμε για οργανωμένο έγκλημα, τα πράγματα δεν είναι απλά. Υπάρχει ομερτά, υπάρχουν κλειστά στόματα. Δεν μπορεί η αστυνομία να ελέγχει όποιους έχουν ομιχλώδεις δραστηριότητες».

«Έχουν κάνει πολλά λάθη»
«Έχουμε να κάνουμε με επαγγελματίες δολοφόνους. Η δολοφονία της 20χρονης στα Γλυκά Νερά έγινε από κατ’ επάγγελμα ληστές αλλά όχι με την ουσία της λέξης. Έκαναν πολλά λάθη, οι δράστες θα συλληφθούν» είπε χαρακτηριστικά.

«Έχει κάνει πολλά πράγματα η αστυνομία και κάνει διαρκώς προσπάθειες αλλά η μαφία δεν είναι κάτι απλό. Όμως, όσους κι αν πιάσει η αστυνομία δεν θα λυθεί το πρόβλημα καθώς δεν υπάρχουν μεγάλες τιμωρίες» κατέληξε ο κ. Καλλιακμάνης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ