Οι τέσσερις προτάσεις της ΠΓΔΜ για το ονοματολογικό

Οι τέσσερις προτάσεις της ΠΓΔΜ για το ονοματολογικό

Η ΠΓΔΜ έχει κάνει τέσσερις προτάσεις για τη διευθέτηση του ζητήματος της ονομασίας, δήλωσε ο πρωθυπουργός της χώρας Ζόραν Ζάεφ. «Οι προτάσεις είναι Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας, Δημοκρατία της Άνω Μακεδονίας, Δημοκρατία της Μακεδονίας του Βαρδάρη και Δημοκρατία της Μακεδονίας», πρόσθεσε ο κ. Ζάεφ μιλώντας στο Reuters, στο περιθώριο της συνόδου κορυφής των Δυτικών Βαλκανίων, […]

Η ΠΓΔΜ έχει κάνει τέσσερις προτάσεις για τη διευθέτηση του ζητήματος της ονομασίας, δήλωσε ο πρωθυπουργός της χώρας Ζόραν Ζάεφ.

«Οι προτάσεις είναι Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας, Δημοκρατία της Άνω Μακεδονίας, Δημοκρατία της Μακεδονίας του Βαρδάρη και Δημοκρατία της Μακεδονίας», πρόσθεσε ο κ. Ζάεφ μιλώντας στο Reuters, στο περιθώριο της συνόδου κορυφής των Δυτικών Βαλκανίων, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο.

Σε ερώτηση για το αν η Ελλάδα θα ήταν ικανοποιημένη κάποια από αυτές τις επιλογές, ο κ. Ζάεφ απάντηση: «Ναι… Έχουν επιλογές που προτιμούν περισσότερο και μερικές που δεν προτιμούν και τόσο».

Συμπλήρωσε επίσης ότι το ζήτημα που παραμένει ανοιχτό, είναι αν υπάρχει «πραγματική ανάγκη» να αλλάξει το σύνταγμα της ΠΓΔΜ, κάτι που η Ελλάδα έχει επίσης ζητήσει.

pgdm


Πηγή: UNFOLLOW

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ