Κοζάνη: Ένοχος για την επίθεση στην ΔΟΥ – Ισόβια για ανθρωποκτονία

Κοζάνη: Ένοχος για την επίθεση στην ΔΟΥ – Ισόβια για ανθρωποκτονία

Ένοχο για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, έκρινε το δικαστήριο Φλώρινας τον 45χρονο που επιτέθηκε στη ΔΟΥ Κοζάνης.

Ένοχος για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, κρίθηκε από τα δικαστήριο της Φλώρινας, ο 45χρονος που είχε επιτεθεί στην ΔΟΥ Κοζάνης με τσεκούρι.

Ακόμα κρίθηκε ένοχος για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή και 15 χρόνια, 5 χρόνια για κάθε απόπειρα, 3 χρονια για οπλοκατοχή και 1000€ και 4 χρόνια για οπλοχρησία,

Νωρίτερα, άκρως “επεισοδιακή” ήταν η απολογία, στα δικαστήρια της Φλώρινας, του 45χρονου για την επίθεση με το τσεκούρι, που έγινε τον περασμένο Ιούλιο στη ΔΟΥ Κοζάνης.

Σύμφωνα με το kozanimedia.gr, ο κατηγορούμενος προχώρησε σε ένα «παραλήρημα» κατά της πολιτείας, των θεσμών της και της αστυνομίας.

Ο ίδιος επέλεξε να μιλήσει με βάση κάποιες σημειώσεις που είχε κρατήσει σε τετράδιο και, μεταξύ άλλων, υποστήριξε πως προχώρησε στην πρωτοφανή αυτή πράξη επειδή…έμαθε “για τη δολοφονία του Ζακ, για τη δολοφονία του 26χρονου στο Βόλο και ενός Αφρικανού”, τονίζοντας πως “στόχος μου ήταν το ελληνικό κράτος”.

Click4More: «Ένας εφοριακός λιγότερος» – Συγκλονίζουν οι περιγραφές για τον 45χρονο με το τσεκούρι

Όπως είπε στη συνέχεια, “το αποφάσισα την άλλη μέρα το πρωί και δεν ήξερα που ήταν η είσοδος… πήγα πήρα τα δικά μου εργαλεία τα δολοφονικά, πήρα και τσάντα με ένα χαρτί να φαίνεται ότι κάτι πήγα να κάνω.. έδωσα τα στοιχεία μου και ανέβηκα. Ήταν τυχαίο που πήγα εκεί απλά πήγα εκεί που δήλωσα ότι θα πάω. Αν ήταν κλειστή η εφορία θα πήγαινα στην περιφέρεια ή στα δικαστήρια”!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ