Ο δολοφόνος με το αγγελικό πρόσωπο – Από την εικόνα του «στοργικού» πατέρα και συζύγου, στον στυγερό δολοφόνο

Ο δολοφόνος με το αγγελικό πρόσωπο – Από την εικόνα του «στοργικού» πατέρα και συζύγου, στον στυγερό δολοφόνο

Ο στυγερός δολοφόνος αφού σκότωσε τη σύζυγο και τη μητέρα των παιδιών του με τον πιο φρικτό και άνανδρο τρόπο, έστησε ένα ολόκληρο θέατρο που αποδείχθηκε κακοστημένο με πολλά κενά.

Ο άνθρωπος με το αγγελικό πρόσωπο που στην αρχή κατάφερε να συγκινήσει και να προκαλέσει τη συμπόνοια της κοινής γνώμης, δεν κατάφερε εν τέλει να κοροϊδέψει την ΕΛ.ΑΣ και να καλύψει τη γυναικτονία που διέπραξε στις 11 Μαΐου στο σπίτι του στα Γλυκά Νερά.

Ο στυγερός δολοφόνος αφού σκότωσε τη σύζυγο και τη μητέρα των παιδιών του με τον πιο φρικτό και άνανδρο τρόπο, έστησε ένα ολόκληρο θέατρο που αποδείχθηκε κακοστημένο με πολλά κενά.

Zούσε μέσα στο αρρωστημένο του σενάριο

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος μέχρι το πρωί της Πέμπτης «ζούσε» μέσα στο αρρωστημένο σενάριο που είχε φτιάξει, φτάνοντας ακόμη στο σημείο να αγκαλιάζει και να κλαίει μαζί με τη μητέρα της Καρολάιν.

Δεν ήταν λίγοι οι χρήστες του διαδικτύου που σκέφτηκαν τόσο  το 11 μηνών μωρό, μία αθώα ψυχή που χωρίς να φταίει σε τίποτα έγινε κι αυτό μέρος του σχεδίου του δολοφόνου, αλλά και τη μητέρα της Καρολάιν, η οποία μέχρι χτες έβρισκε παρηγοριά στην αγκαλιά του δολοφόνου της κόρης της. 

Η αυλαία του κακοστημένου σεναρίου του έπεσε το βράδυ της Πέμπτης, όταν «έσπασε» μετά από κατάθεση περίπου οκτώ ωρών.

Είπε στους αστυνομικούς ότι σκότωσε την άτυχη κοπέλα, πάνω στα νεύρα του, μετά από ένα διαπληκτισμό τους, το μοιραίο βράδυ, ενώ πρόσθεσε πως δεν είχε συνεργό.

Ο σύζυγος της 20χρονης, που σήμερα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα, ανέφερε ακόμη, ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα είχε συνεχείς προστριβές με την Καρολάιν, ενώ ισχυρίστηκε ότι αυτό που τον ένοιαζε πάνω από όλα ήταν το μωρό τους.

Τα νεότερα στοιχεία που «έδειξαν» τον δολοφόνο

Το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής έφτασε στην εξιχνίαση της υπόθεσης έπειτα από τα νεότερα στοιχεία που είχε στη διάθεσή του.

Τα στοιχεία αυτά ήταν τα εξής: Αρχικά, η αφαίρεση της κάρτας μνήμης του καταγραφικού μηχανήματος στο σπίτι του ζευγαριού, δεν συμβάδιζε χρονικά με τα όσα έχει καταθέσει ο 32χρονος. 

Παράλληλα, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, την ώρα που ο πιλότος υποστηρίζει, ότι ήταν δεμένος χειροπόδαρα, από τους δράστες, φαίνεται στο κινητό του ότι παρουσιάζει δραστηριότητα και συγκεκριμένα ότι γίνονται βήματα.

Επίσης, «φως» στην υπόθεση, έριξε και το βιομετρικό ρολόι – κινητό της άτυχης κοπέλας που έχει καταγράψει παλμούς της, σε ώρα που, σύμφωνα με τα όσα υποστήριζε, ο σύζυγός της ήταν νεκρή.

Γλυκά Νερά: Τι έγινε το μοιραίο βράδυ πριν την δολοφονία της Καρολάιν

Όπως πρώτος αποκάλυψε ο δημοσιογράφος του MEGA, Βασίλης Λαμπρόπουλος, οι αρχές έχουν στη διάθεσή τους στοιχεία από το κινητό τηλέφωνο της 20χρονης Καρολάιν, όπου τα μεσάνυχτα της μοιραίας νύχτας διαφαίνεται ότι ίσως είχε υπάρξει μία προστριβή με τον σύζυγό της. Η ΕΛ.ΑΣ φέρεται να διερευνά τι ακριβώς συνέβη. 

Η Καρολάιν φέρεται να αντάλλαξε κάποια μηνύματα με τον σύζυγό της, ενώ βρισκόταν στη σοφίτα και ο 32χρονος στο υπόγειο. Από τα μηνύματα και τη φρασεολογία δημιουργείται η εντύπωση ότι το ζευγάρι είχε προστριβή.

Στα SMS υπάρχει φρασεολογία που παραπέμπει σε προστριβή, ενώ οι χαρακτηρισμοί είναι στα αγγλικά. Μάλιστα, μία από τις λέξεις-επίθετα που χρησιμοποιήθηκαν ήταν το «stupid».

Έντονοι καυγάδες

Πάντως, οι καυγάδες μεταξύ του ζευγαριού φαίνεται να ήταν έντονοι το τελευταίο διάστημα, κι όχι μόνο τη νύχτα της δολοφονίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Καρολάιν είχε ενημερώσει τον σύζυγο πως ήθελε να τον χωρίσει, ένα στοιχείο που ίσως αποτελέσει κλειδί στις εξελίξεις. Επιπλέον, φέρεται να ήταν αποφασισμένη να φύγει μαζί με το παιδί και να έψαχνε για ξενοδοχεία στο κινητό της.

Μάλιστα, όπως προκύπτει από μηνύματα που έστελνε η Καρολάιν σε άτομο στο οποίο εμπιστεύονταν και εκμυστηρευόταν διάφορα προσωπικά της προβλήματα, είχε διατυπώσει την επιθυμία της να τον εγκαταλείψει και να μετακομίσει στο πατρικό της σπίτι στην Αλόννησο με το παιδί τους. 

Το πρόσωπο αυτό, σύμφωνα με το Sputnik, είχε καταθέσει όλα αυτά τα δεδομένα, όμως δεν υπήρχε κανένα άλλο στοιχείο που να βάζει στο «κάδρο» των υπόπτων τον 32χρονο.

Αυτός τα έκανε όλα – Οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες του εγκλήματος που σόκαρε την κοινή γνώμη

Η σοκαριστική ομολογία

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, περιέγραψε με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες στους αστυνομικούς το άγριο έγκλημα. Απέδωσε την πράξη του σε βρασμό ψυχής μετά από τσακωμό που είχαν με την Καρολάιν Κράουτς.

Οπως υποστήριξε, εκείνο το βράδυ τον έδιωξε από το κρεβάτι για μια ακόμη φορά. Ισχυρίστηκε δε ότι η Καρολάιν άφησε με δύναμη -σχεδόν πέταξε – το μωρό μέσα στην κούνια του, γεγονός που τον εκνεύρισε και τον οδήγησε στο έγκλημα.

Με μια μπλούζα της έφραξε στόμα και μύτη

Συνεχίζοντας την φρικιαστική περιγραφή του, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος παραδέχθηκε ότι επιτέθηκε στη σύζυγό του και με μια μπλούζα της έκλεισε το στόμα και τη μύτη προκαλώντας τον θάνατό της από ασφυξία. 

Έπνιξε με τα χέρια του το σκυλί και το κρέμασε

Στη συνέχεια πήγε στον κήπο και έπνιξε με τα χέρια του το σκυλί, που ήταν της Καρολάιν – ενδεχομένως για να «δέσει» την εκδοχή της εισβολής ληστών στο σπίτι – και το κρέμασε από το λουρί του στο πλατύσκαλο.

Δεν υπάρχει συνεργός, τα έκανα όλα μόνος μου

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο 33χρονος πιλότος παραδέχθηκε ότι τα έστησε όλα μόνος του και πως δεν υπήρχε κανένας συνεργός στο έγκλημα. Ο Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος κατάφερε ακόμη και να δεθεί μόνος. Ωστόσο το κινητό και το ρολόι του μεταξύ άλλων, τον πρόδωσαν.

Είχε προσχεδιάσει το έγκλημα του;

Την ίδια ώρα υπάρχουν και ειδικοί της ΕΛ.ΑΣ που θεωρούν πως το έγκλημα ήταν προσχεδιασμένο.

Ο ταξίαρχος εν αποστρατεία της ΕΛ.ΑΣ., Επίτιμος Πρόεδρος Αξιωματικών Αστυνομίας, Θανάσης Κατερινόπουλος μιλώντας στον Antenna είπε ότι το έγκλημα ήταν προσχεδιασμένο, «δεν ήταν της τελευταίας στιγμής. Δεν ήταν ένας καβγάς που πάνω εκεί την σκότωσε». 

Όπως πρόσθεσε ο κ. Κατερινόπουλος, το κουβάρι της υπόθεσης ξετυλίχθηκε όταν βγήκε στη δημοσιότητα ότι παρακολουθούσαν το ζευγάρι ψυχολόγοι.

Τον πρόδωσε η γλώσσα του σώματος

Παράλληλα, τόνισε ότι τον δράστη πρόδωσε η γλώσσα του σώματος. «Τα μάτια του έλεγαν άλλα από αυτά που έλεγε ο ίδιος. Ήταν θέμα χρόνου να ηρεμήσει η ψυχή της Καρολάιν αλλά και η μητέρα της που ζητούσε απαντήσεις», είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Κατερινόπουλος χαρακτήρισε μάλιστα τον 33χρονο πιλότο «καλό ηθοποιό που όπως στις παλιές ελληνικές ταινίες, επικαλείται το καλό του παιδιού του», αναφερόμενος στη δικαιολογία που εκστόμισε όσον αφορά το γιατί δεν ομολόγησε αμέσως το έγκλημα. 

Ήταν στο στόχαστρο από την πρώτη στιγμή

Για την εξιχνίαση της δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν από τον σύζυγό της μίλησε ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων δυτικής Αττικής Γιώργος Καλλιακμάνης, αποκαλύπτοντας τι του είχαν πει οι αστυνομικοί που έφτασαν πρώτοι στο σημείο του εγκλήματος.

Μιλώντας στον Antenna ο κ. Καλλιακμάνης είπε ότι μιλώντας με τον αστυνομικό που πήρε το μωρό κι εκείνον που έλυσε τον δράστη, του είπαν ότι «νιώθουμε ότι αυτός το έχει κάνει».

«Αν κλείσετε τον ήχο, όταν μιλάει στην κάμερα, θα δείτε ότι η γλώσσα του σώματος, δείχνει ενοχή, αφού κοιτάει χαμηλά», σχολίασε ο αστυνομικός. 

«Ρώτησα κατευθείαν πώς ήταν δεμένος, το πρώτο πράγμα που έκαναν ήταν να τον λύσουν, χωρίς να δώσουν σημασία στο αν κρατούσε τους κόμπους ή αν ήταν δεμένα τα χέρια του», είπε ο Γ.Καλλιακμάνης.

«Λύστε με πνίγομαι», έλεγε στους αστυνομικούς ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

«Ψυχρέ δολοφόνε» – Κύμα οργής στο Instagram του 32χρονου

Την ίδια ώρα χιλιάδες ήταν οι χρήστες στο Instagram που κατέκλυσαν το προφίλ του 32χρονου, σχολιάζοντας κάτω από μια φωτογραφία που ο ίδιος είχε ανεβάσει, αμέσως μετά την δολοφονία της. Ήταν μία χαρούμενη φωτογραφία από τον γάμο τους με την λεζάντα «Για πάντα μαζί. Καλό ταξίδι αγάπη μου».

Τότε, όλοι μιλούσαν για μία τρυφερή ανάρτηση μετά τον χαμό της συζύγου του.

Χαρακτηριστικό του κύματος λαϊκής οργής είναι πως μέχρι το απόγευμα της Πέμπτης, τα σχόλια είχαν φτάσεi περίπου τα 4.500 ενώ το πρωί της Παρασκευής έχουν ξεπεράσει τiw 13.000.    

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ