Σε διαθεσιμότητα ο Μπαλάσκας για τις «συμβουλές» στους συζυγοκτόνους (vid)

Σε διαθεσιμότητα ο Μπαλάσκας για τις «συμβουλές» στους συζυγοκτόνους (vid)

Ένορκη διοικητική εξέταση διατάχθηκε σε βάρος του συνδικαλιστή της ΕΛ.ΑΣ. Σταύρου Μπαλάσκα για τις δηλώσεις που έκανε σε πρωινή εκπομπή, με αφορμή τη δολοφονία της Καρολάιν από τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, οι οποίες από πολλούς θεωρήθηκαν ως «συμβουλές» σε συζυγοκτόνους

Ένορκη διοικητική εξέταση διατάχθηκε σε βάρος του συνδικαλιστή της ΕΛ.ΑΣ.  Σταύρου Μπαλάσκα για τις δηλώσεις που έκανε σε πρωινή εκπομπή, με αφορμή τη δολοφονία της Καρολάιν από τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, οι οποίες από πολλούς θεωρήθηκαν ως «συμβουλές» σε συζυγοκτόνους.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της αστυνομίας ο κ. Μπαλάσκας «απειλείται» να τεθεί σε διαθεσιμότητα.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας:

«Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας διατάχθηκε κατεπείγουσα Ένορκη Διοικητική Εξέταση σε βάρος συνδικαλιστή, για δηλώσεις σχετικές με την υπόθεση ανθρωποκτονίας ημεδαπής στα Γλυκά Νερά Αττικής. Παράλληλα, κινήθηκε η διαδικασία εξέτασης για λήψη του διοικητικού μέτρου της διαθεσιμότητας σε βάρος του».

«Είναι βλάκας – Αν ομολογούσε θα πήγαινε 5 χρόνια φυλακή»

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα, αίσθηση προκάλεσαν οι δηλώσεις του συνδικαλιστή της ΕΛ.ΑΣ Σταύρου Μπαλάσκα για την εξιχνίαση της στυγερής δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά.

«Εάν ειδοποιούσε εξαρχής την αστυνομία και επικαλούνταν «βρασμό ψυχής» και «πρότερο έντιμο βίο», ο δολοφόνος της Καρολάιν θα πήγαινε πέντε – έξι χρόνια φυλακή είπε ο συνδικαλιστής αστυνομικός μιλώντας στο MEGA.

«Είναι βλάκας» υποστήριξε ο Σ. Μπαλάσκας. «Εκείνη τη στιγμή που σκότωσε τη γυναίκα του, εάν ήταν ατυχές γεγονός μέσα στο θυμό του, αν ήταν «τά ‘χασε και τρελάθηκε», εάν έπαιρνε τηλέφωνο την αστυνομία, δεν θα πήγαινε ούτε τέσσερα χρόνια φυλακή. […] Θα πήγαινε εν βρασμώ ψυχής, σε ενδοοικογενειακό καυγά, «χωρίς να το θέλω», «πρότερος έντιμος βίος», τέσσερις χιλιάδες πράγματα. Θα πήγαινε πέντε, έξι χρόνια φυλακή; Είναι νέο παιδί. Τώρα θα πάρει δόλο, τη σκηνοθεσία. Δεν έχει κανένα ελαφρυντικό. Τι ελαφρυντικό μπορεί να έχει τώρα; Τώρα θα σαπίσει μέσα στη φυλακή. Έκανε όλη τη σκηνοθεσία, σκότωσε το σκυλί του, προσπάθησε να μπερδέψει, έβγαλε κάρτες από κάμερα, τώρα τέλειωσε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ