Γλυκά Νερά: Σιωπή δεύτερου θανάτου στο σπίτι του πιλότου – «Το μόνο που ακούγεται είναι κλάματα από το μωρό» (vid)

Γλυκά Νερά: Σιωπή δεύτερου θανάτου στο σπίτι του πιλότου – «Το μόνο που ακούγεται είναι κλάματα από το μωρό» (vid)

Η μικρή Λυδία βρίσκεται στο σπίτι της μητέρας του 32χρονου πιλότου, στο πατρικό του στην Αγία Παρασκευή, όπου επικρατεί απόλυτη σιγή

Σοκαρισμένο παρακολουθεί το πανελλήνιο τις τελευταίες εξελίξεις στη δολοφονία της Καρολάιν από τον σύζυγό της, ο οποίος πήρε προθεσμία να απολογηθεί το πρωί της Τρίτης. Πλέον, όλα τα βλέμματα στρέφονται γύρω από το ενός έτους βρέφος και το τι μέλλει γενέσθαι με την επιμέλειά του.

Η μικρή Λυδία βρίσκεται στο σπίτι της μητέρας του 32χρονου πιλότου, στο πατρικό του στην Αγία Παρασκευή, όπου επικρατεί απόλυτη σιγή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, στο σημείο επικρατεί απόλυτη σιγή.

Τα στόματα είναι κλειστά, οι πόρτες κλειστές και η οικογένεια βρίσκεται από το βράδυ της Πέμπτης κλεισμένη στο σπίτι, καθώς φέρει την ευθύνη -μέχρι νεωτέρας- για την τύχη του βρέφους.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, το μόνο που ακούστηκε είναι κλάματα. «Ακούγεται το παιδί να κλαίει, όπως και η μητέρα του 32χρονου πιλότου» όπως μεταδίδει το MEGA.

Σημειώνεται πως ο αδερφός του 32χρονου βρίσκεται στο σπίτι των γονιών της Καρολάιν, στην Αλόννησο, σε μία προσπάθεια να σταθεί δίπλα τους σε αυτή την πολύ δύσκολη στιγμή.

Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ