Πώς η «ψυχολόγος» της Καρολάιν… παγίδευσε τον πιλότο – Τι της ζήτησε εκείνος

Πώς η «ψυχολόγος» της Καρολάιν… παγίδευσε τον πιλότο – Τι της ζήτησε εκείνος

Νέα στοιχεία για την επικοινωνία «ψυχολόγου» - πιλότοΥ

Οι καταθέσεις της «ψυχολόγου» της Καρολάιν στους αστυνομικούς φαίνεται ότι έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στην εξιχνίαση της δολοφονίας της άτυχης 20χρονης από τον σύζυγό της, μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, οι αστυνομικοί έριξαν ιδιαίτερη βαρύτητα στις συναντήσεις που είχε με την Καρολάιν, ενώ η σύμβουλος ψυχικής υγείας είχε επαφή μαζί του και όχι με την ίδια την κοπέλα.

Συγκεκριμένα, στις 14 Νοεμβρίου ο κατηγορούμενος επικοινώνησε για πρώτη φορά με την σύμβουλο που την βρήκε μέσω του site της. Τρεις ημέρες μετά, στις 17 Νοεμβρίου, έκαναν την πρώτη τους συνεδρία. Συνήθως τους έκανε ψυχοθεραπεία ατομικά, πλην μερικών εξαιρέσεων που χρειάστηκε το ζευγάρι να κάνει μαζί.

Επομένως είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον το γεγονός του τι γνώριζε για την ψυχική κατάσταση του Μπάμπη η σύμβουλος, από τη στιγμή που έκανε θεραπεία και μαζί του.

Νέα στοιχεία για την επικοινωνία «ψυχολόγου» – πιλότου
Μιλώντας στα ΜΜΕ η δικηγόρος της ψυχολόγου που επισκεπτόταν η Καρολάιν, Σταματία Μάρκου, αποκάλυψε πως η Ελένη Μυλωνοπούλου είχε αναφέρει στην αστυνομία τα προβλήματα του ζευγαριού και μάλιστα είχε αναφέρει και τις επικοινωνίες που είχε με την Καρολάιν εν αγνοία του συζύγου της.

Η κα Μάρκου ανέφερε ότι δόθηκαν οδηγίες από την αστυνομία στην κα Μυλωνοπούλου να μην αποκαλύψει στον πιλότο ότι κατέθεσε. Έλεγε καλά λόγια για να μην υποψιαστεί κάτι ο 33χρονος. Τόνισε, μάλιστα, ότι η κατάθεσή της έχει μείνει απόρρητη και η ίδια ήταν σε συνεχή επικοινωνία με το τμήμα Ανθρωποκτονιών.

«Πάντα είχε επαφές με την Καρολάιν και μάλιστα το τελευταίο διάστημα που είχαν έρθει οι σχέσεις τους σε πλήρη ρήξη η 20χρονη είχε εκμυστηρευτεί στην εντολέα μου ότι είχε πάρει απόφαση να χωρίσει από καθ’ ομολογίαν δολοφόνο και μάλιστα είχε προχωρήσει στην αναζήτηση κατοικίας και μάλιστα είχε εντοπίσει και κατοικία προκειμένου να μισθώσει στο κέντρο της Αθήνας. Είχε σχεδιάσει να εισαχθεί σε σχολή μαγειρικής, έχουν κατατεθεί μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια από την εντολέα μου από την πρώτη κατάθεση» είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στο Star.

Ο Μπάμπης της ζήτησε να πει καλά λόγια
Παράλληλα, αποκάλυψε ότι άτομο που ανήκε στο φιλικό περιβάλλον του πιλότου κάλεσε την κα Μυλωνοπούλου το βράδυ, αφότου είχε καταθέσει στη ΓΑΔΑ, και την ρώτησε αν κλήθηκε για κατάθεση.

Μάλιστα, και ο δράστης είχε επικοινωνήσει τηλεφωνικώς με την κα Μυλωνοπούλου για να της πει να μιλήσει με καλά λόγια γι’ αυτόν. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η δικηγόρος της, ο δράστης την εκμεταλλεύτηκε. «Ο δολοφόνος είναι πανέξυπνος άνθρωπος.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ