Βόμβα: Πρόταση του Κοκλώνη να αγοράσει το OPEN;

Βόμβα: Πρόταση του Κοκλώνη να αγοράσει το OPEN;

Πρόταση για την εξαγορά του τηλεοπτικού σταθμού Open είτε κατέθεσε είτε σκοπεύει να καταθέσει ο ιδιοκτήτης της εταιρείας παραγωγής Barking Well Media, Νίκος Κοκλώνης, που, κατά κοινή παραδοχή, αποφάσισε να μπει δυναμικά στην αγορά της τηλεόρασης.

Σύμφωνα με το media.gr ο γνωστός παραγωγός σε πρόσφατη τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον ιδιοκτήτη του Open, Ιβάν Σαββίδη, μεταξύ των άλλων, άφησε να εννοηθεί ότι ενδιαφέρεται για την απόκτηση του εν λόγω τηλεοπτικού σταθμού, στην περίπτωση που ο ομογενής επιχειρηματίας (παρά τα περί του αντιθέτου λεγόμενα) έχει αποφασίσει να πουλήσει.

Αντίστοιχο ενδιαφέρον είχε εκδηλώσει, σύμφωνα με τις ίδιες καλά ενημερωμένες πηγές, και κατά το πρόσφατο παρελθόν ο Κοκλώνης, χωρίς ωστόσο να έχει θετική εξέλιξη η κρούση που έκανε, αφού ο Ιβάν Σαββίδης δεν έδειχνε (τότε) διατεθειμένος να αποεπενδύσει από τα Μedia.

Πάντως, εκτός από το Open, ο Νίκος Κοκλώνης δείχνει να ενδιαφέρεται (γενικώς) για την απόκτηση τηλεοπτικής συχνότητας. Στην περίπτωση που η κυβέρνηση προκηρύξει τις θεματικές άδειες, εκτιμάται πως θα είναι ένας από τους βασικούς ενδιαφερόμενους.

Πηγή:topontiki.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ