Στην «προστατευμένη» πτέρυγα του Κορυδαλλού ο συζυγοκτόνος μετά και το… «σε περιμένουμε» των ποινικών

Στην «προστατευμένη» πτέρυγα του Κορυδαλλού ο συζυγοκτόνος μετά και το… «σε περιμένουμε» των ποινικών

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 32χρονος συζυγοκτόνος θα κρατηθεί σε ειδικές συνθήκες, λόγω του ειδεχθούς εγκλήματός του και της έκτασης που έλαβε όλο αυτό το διάστημα η υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο και όχι μόνο

Το πρώτο του βράδυ στις φυλακές του Κορυδαλλού θα περάσει σήμερα ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο οποίος με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή κρίθηκε προφυλακιστέος μέχρι να ξεκινήσει η δίκη του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 32χρονος συζυγοκτόνος θα κρατηθεί σε ειδικές συνθήκες, λόγω του ειδεχθούς εγκλήματός του και της έκτασης που έλαβε όλο αυτό το διάστημα η υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο και όχι μόνο.

Συγκεκριμένα, ο δολοφόνος της Καρολάιν θα μπει στη ΣΤ’ πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού, στην οποία αυτή τη στιγμή βρίσκονται υπόδικοι όπως: ο Μένιος Φουρθιώτης και ο κ. Κουτσολιούτσος της Folli Follie.

Στο κελί του θα βρίσκεται με άλλους τρεις φυλακισμένους. Ο ένας είναι υπόδικος για λαθρεμπόριο, ο δεύτερος είναι πρώην σωφρονιστικός υπάλληλος, κατηγορούμενος για ναρκωτικά και ο τρίτος επίσης κατηγορούμενος για υποθέσεις ναρκωτικών.

Η συγκεκριμένη πτέρυγα επελέγη διότι θεωρείται ήσυχη και σε αυτή πηγαίνουν υπόδικοι, οι οποίοι έχουν απασχολήσει την κοινή γνώμη και υπάρχει κίνδυνος αν πάνε σε πιο «σκληρές» πτέρυγες.

Περιμένουν στις φυλακές τον συζυγοκτόνο

Ένας ακόμα λόγος που ο συζυγοκτόνος θα μπει στη συγκεκριμένη πτέρυγα είναι οι απειλές από τους ποινικούς, οι οποίοι… τον περιμένουν στις φυλακές.

Από την ημέρα που οι αστυνομικοί τον πήραν άρον άρον από το μνημόσυνο της Καρολάιν στην Αλόννησο και έπειτα από την ομολογία του, ο καθ’ ομολογία δολοφόνος βρέθηκε σε ατομικό κελί στη γυναικεία πτέρυγα στον 7ο όροφο της ΓΑΔΑ, για λόγους ασφαλείας.

Παρακολουθούνταν συνεχώς από κάμερες και αστυνομικούς και παραμένει ψύχραιμος από την πρώτη στιγμή.

Η συμπεριφορά του μάλιστα, δεν είχε περάσει απαρατήρητη: ανώτατοι αξιωματικοί είχαν διαπιστώσει ότι φέρεται σαν να είναι πρωταγωνιστής σε αστυνομική ταινία. Όλη του η συμπεριφορά τις 37 ημέρες δεν έδειχνε άνθρωπο με τύψεις και προβληματισμούς.

Είχε επικοινωνία με τηλεκάρτα όπου συνομιλεί με συγγενικά πρόσωπα και τον δικηγόρο του. Είναι ψύχραιμος και ήρεμος.

Σύμφωνα με το MEGA, το διάστημα που έπαιζε θέατρο η αστυνομία είχε κάνει μια τεράστια κινητοποίηση στις φυλακές. Οι ποινικοί είχαν πει ότι θα δώσουν… οι ίδιοι λύση στην εξιχνίαση του μυστηρίου.

Γεωργιανός καταγγέλλει βασανισμό από την ΕΛ.ΑΣ για να ομολογήσει ότι σκότωσε την Καρολάιν

Την ίδια στιγμή, τον βασανισμό του από αστυνομικούς, για να ομολογήσει τη δολοφονία της άτυχης Καρολάιν, καταγγέλλει ο Γεωργιανός που είχε συλληφθεί στα σύνορα του Έβρου ως εμπλεκόμενος στην υπόθεση.

Ο Γεωργιανός είχε τότε αρνηθεί πλήρως οποιαδήποτε εμπλοκή του στη «ληστεία» των Γλυκών Νερών.

Η σοκαριστική ανατροπή στο έγκλημα έφερε τελικά τον γυναικοκτόνο Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στο σημείο να ομολογεί ότι αυτός σκότωσε τη σύζυγό του και επινόησε το σενάριο της ληστείας.

«Με πήγαν σε ένα κελί και με χτύπησαν. Υπήρχαν πολλοί από αυτούς, όταν κάποιοι κουράζονταν να με χτυπούν, άλλαζαν και με χτυπούσαν άλλοι. Έπαθα διάσειση» καταγγέλλει ο Γεωργιανός μιλώντας στο κρατικό τηλεοπτικό κανάλι της Γεωργίας Imedi TV, όπως μεταδίδει η ΕφΣυν.

Συνεχίζοντας την καταγγελία του, ανέφερε πως οι αστυνομικοί δεν τον ρώτησαν τίποτα για την υπόθεση αλλά «ξεκίνησαν αμέσως να με χτυπούν σοβαρά. Με πίεζαν να ομολογήσω και να πω πως έφτασα στο σπίτι πως σκότωσα και πως βγήκα έξω».

Κατά την εβδομαδιαία ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, η Αριστοτελία Πελώνη, απάντησε σχετικά με την κράτησή του Γεωργιανού πως «ότι στο πλαίσιο της έρευνας για το έγκλημα εξετάστηκε ο εν λόγω ύποπτος με βάση τις προβλεπόμενες διαδικασίες. Σε κάθε περίπτωση αυτό είναι ένα ζήτημα που αφορά το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ».

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ