Αποστρατεύτηκε ο ταξίαρχος που έκανε τις αποκαλύψεις για τις πωλήσεις πυρομαχικών στη Σαουδική Αραβία

Αποστρατεύτηκε ο ταξίαρχος που έκανε τις αποκαλύψεις για τις πωλήσεις πυρομαχικών στη Σαουδική Αραβία

Αποστρατεύτηκε ο ταξίαρχος (ΤΧ) Μισαήλ Παπαδάκης, πρώην επικεφαλής στη Διεύθυνση Αμυντικών Προγραμμάτων και Κύριων Συμβάσεων, που είχε αποκαλύψει τις μεθοδεύσεις για την πώληση πυρομαχικών στη Σαουδική Αραβία. Στο πλαίσιο των ετήσιων κρίσεων το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοίνωσε την αποστράτευση του ταξίαρχου Μισαήλ Παπαδάκη. Ο συγκεκριμένος ανώτατος αξιωματικός είχε βρεθεί στο μάτι του κυκλώνα της υπόθεσης της […]

Αποστρατεύτηκε ο ταξίαρχος (ΤΧ) Μισαήλ Παπαδάκης, πρώην επικεφαλής στη Διεύθυνση Αμυντικών Προγραμμάτων και Κύριων Συμβάσεων, που είχε αποκαλύψει τις μεθοδεύσεις για την πώληση πυρομαχικών στη Σαουδική Αραβία.

Στο πλαίσιο των ετήσιων κρίσεων το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοίνωσε την αποστράτευση του ταξίαρχου Μισαήλ Παπαδάκη. Ο συγκεκριμένος ανώτατος αξιωματικός είχε βρεθεί στο μάτι του κυκλώνα της υπόθεσης της πώλησης όπλων στη Σαουδική Αραβία.

Υπενθυμίζουμε ότι ήταν η αναφορά του ταξίαρχου Παπαδάκη που έφερε στο προσκήνιο τις μεθοδεύσεις για την πώληση πυρομαρχικών στη Σαουδική Αραβία και το ρόλο του «μεσάζοντα» Β. Παπαδόπουλου. Η αναφορά αυτή, που έφερε στο προσκήνιο παράτυπες μεθοδεύσεις για την πώληση όπλων με ενδεχόμενο να καταλήξουν σε έναν αιματηρό εμφύλιο πόλεμο, είχε ως αποτέλεσμα και τη σύγκρουση του αξιωματικού με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο.

Για το θέμα αυτό ο Τομεάρχης Εθνικής Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Κικίλιας δήλωσε: όρι«αποστρατεύθηκε ο Ταξίαρχος Παπαδάκης, ο οποίος υπενθυμίζεται ότι ήταν ο αξιωματικός που ενεργώντας με τη θεσμική του ιδιότητα χάλασε την «δουλειά» που πήγε να στήσει ο κ. Καμμένος με τον εκλεκτό του μεσάζοντα Βασίλη Παπαδόπουλο»

kammenosfadel_1-1024x450


Πηγή: UNFOLLOW

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ