Ο «παραμυθένιος» γάμος έκρυβε μια κόλαση για την Καρολάιν – Το κρυφό ημερολόγιο «καίει» τον πιλότο

Ο «παραμυθένιος» γάμος έκρυβε μια κόλαση για την Καρολάιν – Το κρυφό ημερολόγιο «καίει» τον πιλότο

«Μίλησε» το κρυφό ημερολόγιο της Καρολάιν – Τι αποκαλύπτεται στις σελίδες του.

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο έγκλημα των Γλυκών Νερών με όλο και περισσότερα στοιχεία από την τεταμένη σχέση του ζευγαριού να έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Λεπτομέρειες και αποσπάσματα ενός νέου, κρυφού ημερολογίου που βρέθηκε στο κάτω μέρος ενός ντουλαπιού, κρυμμένο κάτω από πολλά κουτιά παπουτσιών, παρουσιάζει η Daily Mail.

«Το μόνο άτομο από το οποίο θα μπορούσε να το έκρυβε ήταν ο σύζυγός της, δήλωσε αστυνομικός στη βρετανική εφημερίδα, που παρακολουθεί με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την εξέλιξη της υπόθεσης που έχει συνταράξει το πανελλήνιο, εξαιτίας του γεγονότος ότι η Καρολάιν έχει και βρετανική υπηκοότητα.

Πηγές της αστυνομίας, πάντως, αλλά και ο δικηγόρος του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου αρνούνται πως υπάρχει τέτοιο ημερολόγιο. «Αυτά δεν υπάρχουν ούτε στη δικογραφία» είπε στο MEGA ο δικηγόρος του 33χρονου.

Οι κρυπτογραφημένες αναφορές της Καρολάιν

Μάλιστα, σύμφωνα με την Daily Mail, οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι ορισμένες από τις καταγραφές της Καρολάιν, που περιγράφουν τη βάναυση αλήθεια για το γάμο τους και οι οποίες γράφτηκαν με διαφορετικά χρωματιστά στυλό, συντάχθηκαν με κώδικα – αποτελούμενες από ελληνικές και αγγλικές συντομογραφίες – ώστε να μην μπορεί να κατανοήσει το περιεχόμενό τους ακόμη κι αν το έβρισκε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος. 

Αστυνομική πηγή που επικαλείται η Daily Mail αναφέρει πως η Κάρολαϊν για να περιγράψει τον 33χρονο πιλότο χρησιμοποιούσε τα γράμματα «DG», κάτι που σύμφωνα με την εφημερίδα σημαίνει «Dangerous Guy», δηλαδή επικίνδυνος τύπος. Άλλες φορές έγραφε πριν από τα αυτά τα δύο γράμματα, το ελληνικό «Γ», το οποίο οι δημοσιογράφοι της εφημερίδας ερμηνεύουν ως «F****** Dangerous Guy».

Με τη συντομογραφία «XX» η οποία εμφανίζεται σε διάφορα σημεία των σημειώσεών της 20χρονης, θεωρείται ότι ήθελε να δηλώσει «ξυλοδαρμό» και το διπλό Π (σ.σ. PP) εκτιμούν ότι παραπέμπει στον υβριστικό χαρακτηρισμό «παλιοπ…».

Νέες εικόνες του συζυγοκτόνου μέσα από τη φυλακή

Νέες φωτογραφίες του καθ’ομολογίαν δολοφόνου της Καρολάιν μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού παρουσίασε η ΕΡΤ. Στο βίντεο φαίνεται ο 33χρονος συζυγοκτόνος, ο οποίος μόλις έχει τελειώσει το τηλεφώνημά του από καρτοτηλέφωνο που βρίσκεται στην ΣΤ’ πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού, να κατεβάζει το ακουστικό και να επιστρέφει στο κελί του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος τηλεφωνεί διαρκώς στους γονείς του και τον δικηγόρο του.

Ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της συζύγου του κρατείται σε κελί της αποκαλούμενης VIP πτέρυγας, το οποίο μοιράζεται με άλλα δύο άτομα.

Περιγράφεται από τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους ως ήρεμος και ψυχρός. Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, έχει έρθει πιο κοντά με έναν πρώην σωφρονιστικό που εμπλέκεται σε υπόθεση των ναρκωτικών.

Ο Αναγνωστόπουλος από την πρώτη στιγμή είχε ζητήσει να δουλέψει στη φυλακή και τελικά θα αναλάβει το πόστο της τροφοδοσίας και αναμένεται να ξεκινήσει να εργάζεται από την επόμενη εβδομάδα.

Η παγίδα στον Γεωργιανό

Και ενώ ο 33χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της 20χρονης βρίσκεται στη VIP πτέρυγα της φυλακής, νέα στοιχεία έρχονται στο φως και ενισχύουν όλο και περισσότερο το σενάριο πως τα όσα έγιναν τα ξημερώματα της 11ης Μαΐου στη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά ήταν προμελετημένα και προσχεδιασμένα.

Ήταν 14 Μαΐου όταν στον Έβρο συλλαμβάνονταν ένας Γεωργιανός που επιχειρούσε να περάσει τα σύνορα με πλαστά έγγραφα. Από τα δακτυλικά αποτυπώματα προέκυψε πως ήταν μέλος ληστών που είχαν εισβάλει σε σπίτι ηλικιωμένων στο Πικέρμι.

Τον άνθρωπο αυτόν είχε επιχειρήσει ο συζυγοκτόνος να παγιδεύσει και να τον «φωτογραφίσει» ως έναν από τους «ληστές» που είχαν εισβάλει στο σπίτι του στα Γλυκά Νερά τα ξημερώματα της 11ης Μαΐου και είχαν σκοτώσει την Καρολάιν.

Ο καθ’ ομολογίαν δράστης κλήθηκε για αναγνώριση υπόπτων και από την εξέταση μιας λίστας 1.000 ατόμων, είχε “αναγνωρίσει” κάποιους σε ποσοστό 70%-80%! Ένα λοιπόν από τα άτομα που είχε ισχυριστεί ότι έμοιαζε με τον “κοντό” ληστή, που είχε σκοτώσει την Καρολάιν και -κατά την κατάθεσή του- του είχε “φύγει” το κάλυμμα προσώπου, ήταν και ο Γεωργιανός.

Έτσι, για περισσότερες από 20 μέρες, οι αστυνομικές αρχές ασχολούνταν με τον Γεωργιανό, αφού αυτόν είχε “δείξει” ο 33χρονος. Ωστόσο από τις έρευνες προέκυψε ότι ο Γεωργιανός είχε άλλοθι. Όπως είπε και αποδείχθηκε, το βράδυ της 10ης προς την 11η Μαΐου (το βράδυ του φόνου στα Γλυκά Νερά δηλαδή) ήταν στο σπίτι του και είχε κάνει χρήση ναρκωτικών και αλκοόλ και δεν ήταν σε θέση να βγει έξω.

Αποκαλύψεις για τις συναντήσεις αγωνίας της Καρολάιν με την οικογενειακή σύμβουλο

Αποκαλύψεις για τη σχέση του Αναγνωστόπουλου με την άτυχη Καρολάιν έρχονται και από ρεπορτάζ στο Βήμα της Κυριακής για τις συνεδρίες σε ψυχολόγο που παρακολουθούσε το ζευγάρι.

Σύμφωνα με τα όσα έρχονται στο φως, η Καρολάιν μπροστά στον σύζυγο της ήταν συγκρατημένη, αλλά όταν ήταν μόνη της προχωρούσε σε εκμυστηρεύσεις.

«Η 20χρονη πήγαινε στις συνεδρίες με την σύμβουλο του ζευγαριού, στο γραφείο του στο Χαλάνδρι, φανερά φοβισμένη. Και όταν βρισκόταν χωρίς την εποπτεία του συζύγου της, που περίμενε σε διπλανό χώρο, προχωρούσε σε εκμυστηρεύσεις ρωτώντας ταυτόχρονα αν μπορεί να ακούγονται όσα λέει», ανέφερε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ