Χρήστος Παππάς: Αλλαγμένος αλλά όχι μεταμφιεσμένος – Πώς είναι σήμερα ο υπαρχηγός των νεοναζί

Χρήστος Παππάς: Αλλαγμένος αλλά όχι μεταμφιεσμένος – Πώς είναι σήμερα ο υπαρχηγός των νεοναζί

Κι ενώ πολλοί περίμεναν πως θα δουν έναν αγνώριστο Χρήστο Παππά, όπως αποδεικνύεται ο καταζητούμενος δεν είχε αλλάξει τόσο πολύ την εξωτερική του εμφάνιση.

Τελείωσε οριστικά χτες το κρυφτούλι του χρυσαυγίτη Χρήστου Παππά, όταν στις 21:30 κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής χτύπαγε το κουδούνι του ισογείου διαμερίσματος της οδού 28ης Οκτωβρίου στου Ζωγράφου.

Κι ενώ πολλοί περίμεναν πως θα δουν έναν αγνώριστο Χρήστο Παππά, όπως αποδεικνύεται ο καταζητούμενος δεν είχε αλλάξει τόσο πολύ την εξωτερική του εμφάνιση παρά το γεγονός πως τους τελευταίους 9 μήνες κρυβόταν και δεν είχε καμία απολύτως επαφή με τον… έξω κόσμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Χρήστος Παππάς άνοιξε χτες την πόρτα στους αστυνομικούς λέγοντας τους μάλιστα «Εντάξει παιδιά έρχομαι. Αλλά να ξέρετε, μέσα στον επόμενο μήνα σκόπευα να παραδοθώ…».

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Χρήστος Παππάς είχε αλλάξει ελαφρώς την εμφάνισή του καθώς είχε ξυρίσει το μούσι και είχε λίγα παραπάνω κιλά

Οι αστυνομικοί, την τελευταία εβδομάδα παρακολουθούσαν το καταφύγιο του Παππά με τα ερμητικά κατεβασμένα ρολά.

Όμως, ο υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής, δεν βγήκε ούτε μια στιγμή έξω και όπως είπαν και οι γείτονες δεν τον είχαν δει ποτέ να ξεμυτίζει από το σπίτι ή να κυκλοφορεί στην περιοχή.

Οι αναλυτές της Αντιτρομοκρατικής εκτιμούν οτι και τους εννέα μήνες έμενε στο σπίτι της 52χρονης Ουκρανής, η οποία ήταν υποψήφια με τον συνδυασμό του Ηλία Κασιδιάρη για τον Δήμο της Αθήνας και δεν είχε φύγει για το εξωτερικό όπως έλεγαν οι αρχικές πληροφορίες τον περασμένο Οκτώβριο.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι μια μαρτυρία, ένα λάθος τηλεφώνημα ή μια κίνηση στο διαδίκτυο ήταν αυτά που τον πρόδωσαν και τον οδήγησαν στο «πιάτο» των διωκτών του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ