Ποινή φυλάκισης 30 μηνών στην Ουκρανή που έκρυβε τον Χρήστο Παππά

Ποινή φυλάκισης 30 μηνών στην Ουκρανή που έκρυβε τον Χρήστο Παππά

Η κατηγορούμενη αφέθηκε ελεύθερη, καθώς της χορηγήθηκε αναστέλλουσα δύναμη στη έφεση

Ποινή φυλάκισης 30 μηνών (3 εκτιτέοι και 27 με αναστολή) επιβλήθηκε στην 52χρονη Ουκρανή, από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας, η οποία φέρεται να έκρυβε στο διαμέρισμα της το φυγόποινο, Χρήστο Παππά.

Η κατηγορούμενη αφέθηκε ελεύθερη, καθώς της χορηγήθηκε αναστέλλουσα δύναμη στη έφεση. Αυτό ουσιαστικά σημαίνει πως η 52χρονη δεν θα προφυλακιστεί μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεσή της, ωστόσο εφόσον στη δική κριθεί ένοχη τότε θα εκτίσει τους τρεις μήνες στη φυλακή.

Τι υποστήριξε η ίδια
Όσον αφορά στα όσα δήλωσε η ίδια, η 52χρονη υποστήριξε ότι επρόκειτο περί… επίσκεψης του Χρήστου Παππά στο σπίτι της, αναφέροντας ότι η παραμονή του ήταν προσωρινή και ούτε κοιμήθηκε, αλλά ούτε και διέμεινε ποτέ εκεί μόνιμα.

«Ήρθε επίσκεψη στο σπίτι μου για να φάει» φέρεται να είπε χαρακτηριστικά η Ουκρανή.

Στην απολογία της ανέφερε, μεταξύ άλλων: «Γνώριζα ότι αναζητείται, έχω κοινωνική-φιλική σχέση μαζί του, γνωριζόμαστε από το 2017 μέσω του κινήματος. Πήγαινα στις ομιλίες του, ήμουν οπαδός του ως προς τις ομιλίες. Έχει έρθει κάποιες φορές, ήξερε πού ήταν το σπίτι. Από τη στιγμή που καταδικάστηκε ήταν η πρώτη φορά που με επισκεπτόταν. Ξαφνιάστηκα που τον είδα. Ήθελε να φάμε και μετά να φύγει. Δεν ρώτησα, ούτε σκέφτηκα να ειδοποιήσω τις Αρχές. Δεν περίμενα την επίσκεψη. Προφανώς κάποιος είδε τον άνθρωπο και ειδοποίησε τις Αρχές. Ήθελε να τακτοποιήσει κάποια πράγματα που είχε σε μια βαλίτσα μαζί του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ