Γλυκά Νερά: Ο πατέρας της Καρολάιν μιλά για πρώτη φορά για τη Λυδία – Τα τρυφερά λόγια για την εγγονούλα του

Γλυκά Νερά: Ο πατέρας της Καρολάιν μιλά για πρώτη φορά για τη Λυδία – Τα τρυφερά λόγια για την εγγονούλα του

Για πρώτη φορά ο πατέρας της Καρολάιν μίλησε σε ελληνικό μέσο ενημέρωσης.

Στην αγκαλιά των γονιών της Καρολάιν στο σπίτι τους στην Αλόννησο βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες η μικρή Λυδία. Οι γονείς της Καρολάιν, που δολοφονήθηκε από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στη μεζονέτα όπου διέμεναν στα Γλυκά Νερά, έχουν αναλάβει προσωρινά την επιμέλεια του βρέφους, με σχετική εισαγγελική διάταξη.

Η ζωή του κοριτσιού άλλαξε για πάντα τα ξημερώματα της 11ης Μαΐου, όταν ο πατέρας της αποφάσισε να της στερήσει για πάντα το μητρικό χάδι και τη στοργή. Ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει πλέον για τη μικρή Λυδία, που θα μεγαλώσει στο σπίτι των γονιών της αδικοχαμένης Καρολάιν, στο νησί που τόσο αγάπησε.

Ο πατέρας της 20χρονης, ο οποίος μέχρι στιγμής έχει προτιμήσει μόνο τις βρετανικές ταμπλόιντ, μίλησε για πρώτη φορά σε ελληνικό μέσο για την αγαπημένη του εγγονή.

Τα λόγια του είναι τρυφερά και γεμάτα αγάπη για τη μικρή Λυδία, ενώ δεν κρύβει τη χαρά του που ο ίδιος και η σύζυγός του έχουν στην αγκαλιά τους την εγγονούλα τους.

«Η αγαπημένη μου εγγονή περνάει τον καιρό της όμορφα τώρα. Η υπέροχη εγγονή μου περπατάει σε όλο το σπίτι εδώ στην Αλόννησο. Μπορείς να πεις ότι εγώ και η Σούζαν είμαστε πολύ χαρούμενοι που έχουμε τη μικρή Λυδία. Και η Λυδία το απολαμβάνει που βρίσκεται εδώ», δηλώνει ο πατέρας της Καρολάιν στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

«Θα του είχα τινάξει τα μυαλά στον αέρα»

Σε συνέντευξη που είχε δώσει πριν από μερικές ημέρες στη βρετανική «Sun», ο πατέρας της Καρολάιν μίλησε για τα συναισθήματά του όταν έμαθε ότι η κόρη του χάθηκε και μάλιστα από τα χέρια του συζύγου της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Ο Ντέιβιντ Κράουτς, που θρηνεί για τον χαμό της 20χρονης κόρης του, ανέφερε χαρακτηριστικά: «όταν το ανακάλυψα, η μοναδική μου στενοχώρια ήταν ότι δεν ήξερα νωρίτερα ότι αυτός ήταν εδώ. Θα του είχα τινάξει τα μυαλά στον αέρα και θα ήμουν έτοιμος να αντιμετωπίσω τις συνέπειες».

Αποκάλυψε ακόμη ότι ο ίδιος και η σύζυγός του, Σουζάνα έμαθαν για τον θάνατο της Καρολάιν από γείτονες στην Αλόννησο. Συγκλονίζει με την περιγραφή του για το πώς αισθάνθηκε εκείνη την ημέρα. «Ποτέ δεν θα ξεχάσω το πώς ένιωσα. Ήταν σαν ένα παγωμένο χέρι να έχει φτάσει στο στήθος μου και να μου ξερίζωσε την καρδιά. Ήταν η χειρότερη ημέρα της ζωής μου». 

Ο κ. Κράουτς σχολίασε και τις αναφορές που γίνονται από ορισμένους ότι μπορεί ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος να ήταν μπλεγμένος σε παράνομες δραστηριότητες και όπως είπε «δεν μπορώ να το αποκλείσω» προσθέτοντας ότι «η Καρολάιν είχε μια δυνατή αίσθηση του σωστού και του λάθους» και θα μπορούσε να τον έχει προειδοποιήσει ότι θα τον αφήσει αν ανακάλυπτε σε τι είναι αναμεμειγμένος.

Σε άλλη του συνέντευξη στη Daily Mail, ο πατέρας της Καρολάιν είχε πλέξει το εγκώμιο της αδικοχαμένης κόρης του μιλώντας για τα πολλά της ταλέντα και ενδιαφέροντα.

«Τόσο εγώ όσο και η Σούζαν θα περάσουμε το υπόλοιπο της ζωής μας διασφαλίζοντας ότι θα αποδοθεί δικαιοσύνη και ότι η μικρή της κόρη, η Λυδία, θα μεγαλώσει με όσα μπορούμε να της δώσουμε και ότι η μνήμη της μητέρας της θα ζήσει για πάντα», είχε πει τότε

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ