Μητσοτάκης: Να καταθέσουν στην Επιτροπή οι προστατευόμενοι μάρτυρες

Μητσοτάκης: Να καταθέσουν στην Επιτροπή οι προστατευόμενοι μάρτυρες

«Είναι υποχρέωσή σας κύριε Τσίπρα να βρίσκεστε εδώ», ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη δευτερολογία του στη βουλή, όπου συζητείται η πρόταση της ΝΔ για συγκρότηση Προανακριτικής Επιτροπής για τους Παναγιώτη Κουρουμπλή, Ανδρέα Ξανθό και Παύλο Πολάκη. «Δεν θα δεχθώ από εσάς καμιά απολύτως υπόδειξη ούτε για το ήθος μου ούτε για τον τρόπο που […]

«Είναι υποχρέωσή σας κύριε Τσίπρα να βρίσκεστε εδώ», ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη δευτερολογία του στη βουλή, όπου συζητείται η πρόταση της ΝΔ για συγκρότηση Προανακριτικής Επιτροπής για τους Παναγιώτη Κουρουμπλή, Ανδρέα Ξανθό και Παύλο Πολάκη.

«Δεν θα δεχθώ από εσάς καμιά απολύτως υπόδειξη ούτε για το ήθος μου ούτε για τον τρόπο που αρθρώνω τον πολιτικό μου λόγο», πρόσθεσε.

«Κατηγορήσατε τον ελληνικό λαό που διαμαρτυρήθηκε για το μακεδονικό ως φασίστες και όχλο», συμπλήρωσε ο πρόεδρος της ΝΔ απευθυνόμενος στον  Αλέξη Τσίπρα και διερωτήθηκε: «Πώς μπαίνετε στη συζήτηση χωρίς να έχετε εξασφαλίσει τη συναίνεσή μας;».

Στη συνέχεια χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό επιπόλαιο και τον κατηγόρησε πως επιλέγει να συμπορευθεί με τον Πάνο Καμμένο, «έναν άνθρωπο που είναι, σήμερα, απών και δεν σας ενώνει τίποτα ιδεολογικά παρά μόνο η αγάπη για την καρέκλα».

Τον κάλεσε να πάρει θέση αν πρέπει ή δεν πρέπει η επιτροπή για τη Novartis να καλέσει τους τρεις προστατευόμενους μάρτυρες να καταθέσουν «με ή χωρίς κουκούλες», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

mitsotakis


Πηγή: UNFOLLOW

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ