«Πυρά» της Ελλάδας στην Τουρκία για το μεταναστευτικό – Δύσκολη επιχείρηση διάσωσης στο Αιγαίο

«Πυρά» της Ελλάδας στην Τουρκία για το μεταναστευτικό – Δύσκολη επιχείρηση διάσωσης στο Αιγαίο

Μια μέρα μετά την επιχείρηση ανοιχτά της Κρήτης, όπου έχασαν τη ζωή τους επτά άνθρωποι, η Ελλάδα επανέλαβε ότι η Τουρκία αρνείται να τηρήσει τις υποχρεώσεις της στο Αιγαίο.

Τη δυσκολία που αντιμετωπίζουν οι ελληνικές Αρχές στο Αιγαίο, κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων για τη διάσωση των προσφυγικών ροών υπογράμμισε το υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου.

Μια μέρα μετά την επιχείρηση ανοιχτά της Κρήτης, όπου τουλάχιστον επτά άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, η Ελλάδα επανέλαβε ότι η Τουρκία αρνείται να τηρήσει τις υποχρεώσεις της στο Αιγαίο.

«Η Τουρκία πρέπει να παίρνει πιο σοβαρά τις διεθνείς της υποχρεώσεις», τονίζει το υπουργείο Μετανάστευσης επισημαίνοντας ότι από τις αρχές του 2021 η Ελλάδα έχει διασώσει εκατοντάδες μετανάστες που επιχειρούν να διασχίσουν τη θάλασσα από τα τουρκικά παράλια.

Το υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου υπογραμμίζει ότι τραγωδίες σαν και αυτή στην Κρήτη, συμβαίνουν «όταν η Τουρκία αποτυγχάνει να δράσει εναντίον των εγκληματικών συμμοριών και να αποτρέψει αυτά τα επικίνδυνα περάσματα». 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ