Εγκλημα στη Δάφνη: Το χρονικό της φρίκης – Πήγε στη δουλειά του, γύρισε και την σκότωσε

Εγκλημα στη Δάφνη: Το χρονικό της φρίκης – Πήγε στη δουλειά του, γύρισε και την σκότωσε

Οι καυγάδες ήταν συχνοί στο σπίτι του ζεύγους, όπως καταγγέλλουν οι γείτονες, ενώ η 31χρονη είχε πέσει ξανά στο παρελθόν θύμα ενδοοικογενειακής βίας.

Λίγο καιρό μετά τη δολοφονία της Καρολάιν και της Γαρυφαλιάς, ακόμα μια γυναικοκτονία έρχεται να σοκάρει την κοινή γνώμη.

Ο 40χρονος συζυγοκτόνος πήγε το πρωί στη δουλεία του, άνοιξε το μαγαζί και γύρισε σπίτι και σκότωσε τη γυναίκα του, έπειτα από ακόμα έναν καυγά, αφήνοντας ορφανό το μικρό αγοράκι τους.

Οι καυγάδες ήταν συχνοί στο σπίτι του ζεύγους, όπως καταγγέλλουν οι γείτονες, ενώ η 31χρονη είχε πέσει ξανά στο παρελθόν θύμα ενδοοικογενειακής βίας.

Ο 40χρονος συζυγοκτόνος έσφαξε τη γυναίκα του και ειδοποίησε τις Αρχές ομολογώντας για την πράξη του, λέγοντας χαρακτηριστικά «ελάτε σπίτι μου, έχω δολοφονήσει τη γυναίκα μου». Όπως είπε στους αστυνομικούς, σκότωσε τη γυναίκα του «επειδή τη ζήλευε».

Oι αστυνομικοί μετέβησαν στο διαμέρισμα της πολυκατοικίας, επί της οδού Λάμπρου Κατσώνη, όπου έμενε το ζευγάρι και εκεί βρήκαν νεκρή την άτυχη γυναίκα, μέσα σε μία λίμνη αίματος.

Ο 40χρονος πρόκειται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα, ενώ προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών. 

Σύμφωνα με το newsit η 31χρονη φέρεται να είχε εκμυστηρευτεί σε μια φίλη της ότι ο σύζυγός της την κακοποιούσε, ενώ μια σοκαριστική καταγγελία είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας.

Ένοικος της πολυκατοικίας με ανάρτησή της στο Facebook αποκαλύπτει ότι είχε ειδοποιήσει την Αστυνομία για περιστατικό βίας κατά του θύματος στις 11 Ιουλίου, 19 μέρες δηλαδή πριν τη σημερινή δολοφονία.

Μάλιστα, η γειτόνισσα του ζευγαριού είχε κάνει ανάρτηση στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, την οποία σήμερα ανέβασε ξανά, σχολιάζοντας «Τη σκότωσε τελικά. Μόνο αυτό έχω να πω».

Στις 11 Ιουλίου, η ένοικος της πολυκατοικίας που έγινε η γυναικοκτονία είχε γράψει: «Σήμερα βράδυ κάλεσα το 100 για ενδοοικογενειακή βία σε γειτονικό διαμέρισμα που ζει και ανήλικο .Τα κουδούνια αλλαχτηκαν τη Παρασκευή και έδωσα το δικό μου φυσικά για να μπουν στην πολυκατοικία. Το περιπολικό ήρθε μετά από 25 λεπτά δεν μπήκαν καν στο κόπο να κατέβουν άνοιξαν απλά τα παράθυρα και έφυγαν!!! ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΠΑΡΤΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ. ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΑ ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΘΟΡΥΒΗΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ. ΟΧΙ ΑΓΧΟΣ ΠΑΙΔΕΣ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΜΕΤΡΑΝΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ. ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΣΦΑΞΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΕΝΗΝΕΡΩΣΩ ΠΡΩΤΑ ΚΑΝΑ ΚΑΝΑΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΦΩΝΑΞΟΥΝ».

Ο συζυγοκτόνος δράστης διατηρούσε στην περιοχή ένα σουβλατζίδικο, στο οποίο σήμερα το πρωί πήγε και το άνοιξε κανονικά.

Στην συνέχεια επέστρεψε στο σπίτι και δολοφόνησε τη σύζυγό του με ένα μαχαίρι ενώ δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη αν το θύμα κοιμόταν όταν δέχθηκε την επίθεση.

Τσακωνόντουσαν συνέχεια

«Ήταν ένα ζευγάρι που τσακωνόταν συχνά, δεν έσκασε κάτι ξαφνικό. Στις 11 Ιουλίου είχα κάνει καταγγελία στην αστυνομία γιατί είχαν τσακωθεί την ημέρα εκείνη και ακούγονταν στην πολυκατοικία» καταγγέλλει στο protothema.gr ένας από τους γείτονες.

«Η αστυνομία ήρθε την ημέρα εκείνη, πέρασε το περιπολικό από κάτω και μέχρι εκεί. Δεν νομίζω οι αστυνομικοί να τους χτύπησαν την πόρτα, δεν έκαναν κάτι. Με την διαχειρίστρια είπαμε πως κάποιος έπρεπε να καλέσει την αστυνομία και την κάλεσα τελικά εγώ. Γενικά ακούγαμε φασαρία δεν μπορώ να περιγράψω, αν την χτυπούσε δεν ξέρω. Δεν γνωρίζαμε ούτε τα ονόματά τους. Η μόνη φορά που μας χτύπησαν την πόρτα ήταν την περίοδο της καραντίνας, που χρειάστηκε ο γιος τους εξαιτίας της τηλεργασίας τον κωδικό του ίντερνετ γιατί τους το είχαν κόψει».

Σύμφωνα με μαρτυρίες ο 40χρονος διατηρεί ψητοπωλείο στην πλατεία Χαραυγής στη Δάφνη.

«Μαζί μας τουλάχιστον δεν είχαν αναπτύξει κάποιες επαφές, με άλλους εδώ στην πολυκατοικία δεν ξέρω, εκτός κι αν τους βλέπαμε στο ασανσέρ και λέγαμε ένα καλημέρα – καλησπέρα» εξηγεί η ένοικος της πολυκατοικίας.

«Φώναξε δύο φορές βοήθεια»

«Φώναξε δύο φορές βοήθεια, δεν ακούστηκε τίποτα». Τις τελευταίες στιγμές πριν αφήσει την τελευταία της πνοή από το μαχαίρι του συζύγου της περιγράφει στο newsit.gr, η γειτόνισσα η οποία όπως καταγγέλλει πριν 19 ημέρες είχε καλέσει την αστυνομία για να επέμβει σε μια άλλη κακοποίηση της 31χρονης κοπέλας από τον 40χρονο άνδρα της.

Όπως αναφέρει στο newsit.gr η γειτόνισσα, οι τσακωμοί μεταξύ του ζευγαριού ήταν συχνοί, ενώ στις 11 Ιουλίου η ίδια μη μπορώντας να αντέξει τη βία που βίωνε η 31χρονη μητέρα ειδοποίησε την αστυνομία. Ωστόσο όπως αναφέρει δεν δόθηκε από τα όργανα της τάξης το απαιτούμενο ενδιαφέρον. «Είχαμε ακούσει φασαρία. Άκουσα ξυλοδαρμό και μετά άκουσα την κοπέλα να φωνάζει βοήθεια. Αμέσως πήρα το 100. Τους εξήγησα τι συμβαίνει και τους έδωσα το δικό όνομα στο κουδούνι. Ήρθαν μετά από 25 λεπτά, άνοιξαν το παράθυρο του περιπολικού και έφυγαν. Δεν ανέβηκαν ποτέ πάνω» καταγγέλλει στο newsit.gr η Σύλβια Μουρούτη, το διαμέρισμα της οποίας είναι στον ίδιο όροφο κι ακριβώς δίπλα από εκείνο μέσα στο οποίο βρήκε τραγικό θάνατο η 31χρονη κοπέλα.

Συνεχίζοντας η κ. Μουρούτη τονίζει: «Είχα προβεί στη καταγγελία διότι υπήρχε άσκηση βίας. Είχε ξεφύγει το θέμα. Ανησυχούσα πολύ. Γενικά υπήρχαν πολλοί τσακωμοί. Αρκετά συχνοί σε επίπεδο ξυλοδαρμού. Πότε δεν μου ζήτησε η κοπέλα βοήθεια. Δεν είχαμε επαφές. Μια καλημέρα και μια καλησπέρα. Μία φορά είχε έρθει σπίτι μου με τον σύζυγο της για να μου ζητήσει τον κωδικό του wi fi γιατί έκανε το παιδάκι της τηλεκπαίδευση κι είχε κολλήσει το δικό τους. Το παιδάκι σπάνια το βλέπαμε, μόνο το ακούγαμε».

Η κ. Μουρούτη σήμερα το πρωί που έγινε το φονικό ήταν στο διαμέρισμα της. Άκουσε τις φωνές της 31χρονης η οποία προσπαθούσε να γλιτώσει από την μανία του συζύγου της. «Σήμερα ακούστηκε δύο φορές βοήθεια και μετά σταμάτησε ακαριαία. Άνοιξα την πόρτα σχεδόν αμέσως και μετά δεν ακουγόταν τίποτα. Όλα έγινα πάρα πολύ γρήγορα» καταλήγει η γειτόνισσα του θύματος της στυγερής δολοφονίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ