Με «χειροπέδες» γνωστός λαϊκός τραγουδιστής στην Άνω Γλυφάδα

Με «χειροπέδες» γνωστός λαϊκός τραγουδιστής στην Άνω Γλυφάδα

Έχει γίνει φίρμα πριν από χρόνια από τη συμμετοχή του σε talent show

Οι φωτογραφίες που στάλθηκαν στην «Εspresso» από αναγνώστη της εφημερίδας, πραγματικά, μάς άφησαν άφωνους. Το απόγευμα της Τετάρτης περπατώντας σε γειτονιά της Ανω Γλυφάδας ήρθε αντιμέτωπος με ένα παράξενο γεγονός.

Δεν μπορούσε με τίποτα να πιστέψει στα μάτια του, αλλά και να καταλάβει τι συνέβαινε, αντικρίζοντας γνωστό λαϊκό ερμηνευτή να οδηγείται με χειροπέδες σε ένα μαύρο τζιπ. Μπορεί όλα να έγιναν πολύ γρήγορα, αλλά ο χρόνος ήταν αρκετός για να δει και να αναγνωρίσει ο περαστικός το πρόσωπο του δημοφιλούς καλλιτέχνη, τον οποίον γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του, πριν από χρόνια, σε δημοφιλές μουσικό talent show.

tragoyd

Πρόκειται για ένα από τα πιο γνωστά ονόματα του πενταγράμμου, που ποτέ μέχρι σήμερα δεν έχει απασχολήσει τις Αρχές και τα ΜΜΕ με κάποιο σκάνδαλο. Είναι γνωστός για τις επιτυχίες του και την καλλιτεχνική του καριέρα σε Ελλάδα και εξωτερικό, όπως και την οικογενειακή του ευτυχία, αποτελώντας πρότυπο οικογενειάρχη και πατέρα μίας πολυμελούς οικογένειας.

Τι συνέβη όμως και τον μετέφεραν σχεδόν σηκωτό με χειροπέδες; Μέχρι στιγμής, οι άνθρωποι του στενού του περιβάλλοντος τηρούν σιγήν ιχθύος για το τι πραγματικά έχει συμβεί. Αναφέρουν χαρακτηριστικά ότι οι πραγματικοί λόγοι αυτού του πρωτοφανούς περιστατικού θα αποκαλυφθούν σε λίγες μέρες και θα προκαλέσουν μεγάλη συζήτηση!

Πηγή: espressonews.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ