Συγκινεί η Καίτη Γαρμπή – «Βρέξε, Θεέ μου, βρέξε»

Συγκινεί η Καίτη Γαρμπή – «Βρέξε, Θεέ μου, βρέξε»

Η γνωστή τραγουδίστρια δεν μπόρεσε να κρύψει την ταραχή της για την τραγωδία που συγκλονίζει αυτές τις ημέρες ολόκληρη την Ελλάδα

Με την πύρινη λαίλαπα να μην έχει σταματημό, οι κάτοικοι των πυρόπληκτων περιοχών βρίσκονται πλέον σε απόγνωση, βλέποντας τους κόπους μιας ζωής να μετατρέπονται σε στάχτη μέσα σε μια στιγμή.

Ολόκληρη η χώρα βιώνει στιγμές πένθους, συνειδητοποιώντας τον ανθρώπινο πόνο, αλλά και τις συντριπτικές περιβαλλοντικές επιπτώσεις που θα έχει η τραγωδία των τελευταίων ημερών.

Η Καίτη Γαρμπή παρακολουθεί τις δυσάρεστες εξελίξεις και είναι βαθιά στενοχωρημένη με την κατάσταση που επικρατεί γύρω μας.

Η γνωστή τραγουδίστρια, ούσα ενεργή στα social media, θέλησε να εκφράσει τη θλίψη της για τις φονικές πυρκαγιές και έτσι έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, παρακαλώντας τον Θεό να ρίξει βροχή για να δοθεί ένα τέλος σε αυτή την τραγωδία.

“Ας προσευχηθούμε όλοι να γίνει ένα θαύμα, να ανοίξουν οι ουρανοί!!! ΒΡΕΞΕ ΘΕΕ ΜΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ! ΒΡΕΞΕ!!!”, έγραψε χαρακτηριστικά η Καίτη Γαρμπή.

Δείτε την ανάρτηση:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ