Κάηκε το σπίτι παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ

Κάηκε το σπίτι παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ

Δραματικές στιγμές βιώνει ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ,,Κώστας Νικολαΐδης, καθώς το σπίτι του στη Δροσοπηγή καταστράφηκε ολοσχερώς από τις πυρκαγιές

Τα αμέτρηπα μέτωπα πυρκαγιών καταστρέφουν τα πάντα στο πέρασμά τους, με πολλούς συμπολίτες μας να βιώνουν δραματικές στιγμές, βλέποντας τις περιουσίες τους να παραδίδονται στις φλόγες.

Ανάμεσα σε αυτούς και ο Κώστας Νικολαΐδης, μεγάλη δόξα του παρελθόντος για την ΑΕΚ, ο οποίος είδε το σπίτι του στην Δροσοπηγή να καίγεται ολοσχερώς, από τις καταστροφικές πυρκαγιές που καίνε ολόκληρη την Ελλάδα.

Ο πρώην παίκτης των κιτρινόμαυρων τη δεκαετία του 60′ και του 70′ βρίσκεται σε πολύ δύσκολη κατάσταση και χρειάζεται βοήθεια.

Ο 77χρονος σήμερα Κώστας Νικολαΐδης αγωνίστηκε στην ΑΕΚ από το 1965 μέχρι το 1973, σημειώνοντας 94 γκολ σε 224 συμμετοχές με τα κιτρινόμαυρα. Ξεκίνησε την καριέρα του από τη Σαφράμπολη, ενώ μετά την Ένωση έπαιξε στον ΠΑΣ Γιάννινα, στον Απόλλωνα Αθηνών και στον Ολυμπιακό Λιοσίων, ενώ κατέγραψε 4 συμμετοχές με την Εθνική Ελλάδας.

Μάλιστα η κόρη του, Νάνσυ Νικολαΐδου σε ανάρτησή της στο Facebook έγραψε: «Χάθηκαν όλα… Σας ευχαριστούμε για την αγάπη και το ενδιαφέρον σας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ