Εκτάκτως στο Μαξίμου ο Γιώργος Βασιλειάδης

Εκτάκτως στο Μαξίμου ο Γιώργος Βασιλειάδης

Ο Αλέξης Τσίπρας κάλεσε εκτάκτως τον Γιώργο Βασιλειάδη στο Μέγαρο Μαξίμου, προκειμένου να ενημερωθεί για τις κινήσεις που σχεδιάζει ο υφυπουργός Αθλητισμού σε σχέση με την κατάσταση που επικρατεί στο ποδόσφαιρο. Ο πρωθυπουργός ενημερώνεται από τον κ.Βασιλειάδη για όσα έγιναν χθες στο γήπεδο της Τούμπας και κυρίως για τις κινήσεις που σχεδιάζει από δω και […]

Ο Αλέξης Τσίπρας κάλεσε εκτάκτως τον Γιώργο Βασιλειάδη στο Μέγαρο Μαξίμου, προκειμένου να ενημερωθεί για τις κινήσεις που σχεδιάζει ο υφυπουργός Αθλητισμού σε σχέση με την κατάσταση που επικρατεί στο ποδόσφαιρο.

Ο πρωθυπουργός ενημερώνεται από τον κ.Βασιλειάδη για όσα έγιναν χθες στο γήπεδο της Τούμπας και κυρίως για τις κινήσεις που σχεδιάζει από δω και πέρα ο υφυπουργός σε συνεννόηση με την UEFA. Ο κ. Βασιλειάδης έχει ήδη καταστήσει σαφές ότι πρόθεση της κυβέρνησης είναι να προχωρήσει η εξυγίανση στο ποδόσφαιρο, ακόμη κι αν χρειάζεται να ληφθούν «δύσκολες αποφάσεις».

Νωρίτερα, σε επίσημη δήλωσή του ο κ. Βασιλειάδης, επισήμανε ότι πρέπει «να εκλείψουν ακραία φαινόμενα όπως αυτά που είδαμε στην Τούμπα με παράγοντες να μπαίνουν οπλοφορώντας στο γήπεδο».


Πηγή: UNFOLLOW

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ