Αναστάτωση στη Μύκονο – Συνελήφθη ο δήμαρχος – Έριξε με μπουλντόζα κτίσματα στο Καλό Λιβάδι

Αναστάτωση στη Μύκονο – Συνελήφθη ο δήμαρχος – Έριξε με μπουλντόζα κτίσματα στο Καλό Λιβάδι

Ο κύριος Κωνσταντίνος Κουκάς πρωτοστάτησε σε κινητοποιήσεις με μπουλντόζα και τότε επιχειρηματίας του νησιού «απάντησε» με μήνυση.

Χαμός επικράτησε στη Μύκονο το μεσημέρι της Τρίτης 17 Αυγούστου, καθώς ο δήμαρχος του νησιού, Κωνσταντίνος Κούκας, δέχτηκε μήνυση από επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στην παραλία «Καλό Λιβάδι» και ως εκ τούτου συνελήφθη.

Όπως αναφέρει το cyclades24.gr ο κ. Κούκας οδηγήθηκε στο αυτόφωρο ενώ η ίδια διαδικασία έχει κινηθεί και για τους αντιδημάρχους, Αλέκο Κουκά, Ιάκωβο Δακτυλίδη και Ντίνα Σαμψούνη. Όσο για τον λόγο που ο επιχειρηματίας έκανε την μήνυση;

Οι πληροφορίες λένε πως η αιτία ήταν ο καθαρισμός του «Καλού Λιβαδιού» τα ξημερώματα. Συγκεκριμένα, ο δήμαρχος πρωτοστάτησε σε κινητοποιήσεις στην παραλία, τις οποίες πραγματοποίησαν οι κάτοικοι για να καθαρίσει το μέρος από αυθαιρεσίες.

Το τοπικό myconosvoice υπογραμμίζει ότι ο κ. Κούκας, μαζί με τους συνεργάτες του, έφερε μπουλντόζα και γκρέμισαν ορισμένα κτίσματα που είχαν τοποθετηθεί εκεί παράνομα. Σημειώνεται πάντως πως υπήρχε άδεια για να φτιαχτούν όμως ο Δήμος είχε διαφωνήσει.  Άρα δεν ήταν και τόσο παράνομα. 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ