Τσίπρας: Ο πρωθυπουργός δεσμεύθηκε για σύσταση Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας

Τσίπρας: Ο πρωθυπουργός δεσμεύθηκε για σύσταση Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας

«Ο πρωθυπουργός δεσμεύθηκε μετά από μια συζήτηση που είχε και διαφωνίες, να φέρει την πρότασή μας για σύσταση Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας στη Βουλή», τόνισε ο Σταύρος Θεοδωράκης, μετά τη συνάντηση που είχε με τον Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου. Ο επικεφαλής του Ποταμιού υπογράμμισε ότι πρέπει να ληφθούν γενναίες αποφάσεις «γιατί αύριο μπορεί να είναι […]

«Ο πρωθυπουργός δεσμεύθηκε μετά από μια συζήτηση που είχε και διαφωνίες, να φέρει την πρότασή μας για σύσταση Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας στη Βουλή», τόνισε ο Σταύρος Θεοδωράκης, μετά τη συνάντηση που είχε με τον Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού υπογράμμισε ότι πρέπει να ληφθούν γενναίες αποφάσεις «γιατί αύριο μπορεί να είναι αργά», ενώ  πρόσθεσε ότι «υπάρχουν μεγάλες αντιθέσεις με την κυβέρνηση και το ξέρετε, υπάρχει σύγκρουση και θα συνεχίσουμε να συγκρουόμαστε με την πολιτική των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, όμως υπάρχει και η Ελλάδα. Είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας για εθνική συνεννόηση».

Δήλωσε επίσης ότι και το Κίνημα Αλλαγής και το Ποτάμι, πιστεύουν ότι πρέπει να υπάρχει εθνική γραμμή στα μεγάλα θέματα.

Ξεκαθάρισε ότι δεν τίθεται ζήτημα εισόδου του Ποταμιού στην κυβέρνηση, καθώς όπως είπε «έχουμε άλλη άποψη για τη διακυβέρνηση της χώρας και συγκρουόμαστε σχεδόν καθημερινά με τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ».

tsipras_stavros

 


Πηγή: UNFOLLOW

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ