Παρέμβαση «Ρουβίκωνα» στο Υπουργείο Εσωτερικών

Παρέμβαση «Ρουβίκωνα» στο Υπουργείο Εσωτερικών

Περίπου είκοσι μέλη της αντεξουσιαστικής ομάδας «Ρουβίκωνας» έκαναν παρέμβαση το πρωί στο Υπουργείο Εσωτερικών και αφού πέταξαν τρικάκια με τα συνθήματα «Δεν θα ζήσουμε σαν δούλοι, δεν θα γεράσουμε επαίτες» και «Κάτω τα χέρια από τα βαρέα και ανθυγιεινά» αποχώρησαν. Σε ανάρτηση που έκαναν αργότερα στο indymedia ο «Ρουβίκωνας» αναφέρουν: «Ένα σύνθημα που έχουμε επανειλημμένα […]

Περίπου είκοσι μέλη της αντεξουσιαστικής ομάδας «Ρουβίκωνας» έκαναν παρέμβαση το πρωί στο Υπουργείο Εσωτερικών και αφού πέταξαν τρικάκια με τα συνθήματα «Δεν θα ζήσουμε σαν δούλοι, δεν θα γεράσουμε επαίτες» και «Κάτω τα χέρια από τα βαρέα και ανθυγιεινά» αποχώρησαν.

Σε ανάρτηση που έκαναν αργότερα στο indymedia ο «Ρουβίκωνας» αναφέρουν: «Ένα σύνθημα που έχουμε επανειλημμένα χρησιμοποιήσει σε πανό, σε τρυκάκια, σε πορείες, σε δράσεις είναι το “Δεν θα ζήσουμε σαν δούλοι, δεν θα γεράσουμε επαίτες”. Κάθε μέρα που περνάει, σαν το μαρτύριο της σταγόνας , αυτό το σύνθημα αποδεικνύεται προφητικό. Η λίστα των μέτρων που μας οδηγούν βήμα-βήμα στην μετατροπή μας σήμερα σε ολοκληρωμένους δούλους και αύριο σε ζητιάνους, τα εκάστοτε “προαπαιτούμενα” των μνημονίων, έχουν, δεν θα μπορούσαν να μην έχουν, βάλει στο μάτι και τα βαρέα ανθυγιεινά. Τον Γενάρη ψηφίστηκε το πολυνομοσχέδιο, με 70 νέα προαπαιτούμενα για να ολοκληρωθεί 3η αξιολόγηση. Σε αντίθεση με τους βουλευτές που δεν μπαίνουν στον κόπο να διαβάσουν τι ψηφίζουν, αφού άλλωστε τίποτα από όσα ψηφίζουν δεν θίγει τους ίδιους, εμείς διαβάζουμε. Γιατί εμάς μας αφορά».

Ολόκληρη η ανακοίνωση εδώ.

Rouvikonas


Πηγή: UNFOLLOW

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ