Αυτοκτόνησε ή τον πυροβόλησαν; Θρίλερ με τον νεκρό διοικητή του Α.Τ. Ερέτριας

Αυτοκτόνησε ή τον πυροβόλησαν; Θρίλερ με τον νεκρό διοικητή του Α.Τ. Ερέτριας

Άνδρες της ασφάλειας διεξάγουν έρευνα για το περιστατικό

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει το θάνατο του διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Ερέτριας, ο οποίος βρέθηκε νεκρός, το βράδυ της Πέμπτης, μέσα στο αυτοκίνητό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν τοπικά μέσα, έφερε τραύματα από σφαίρες, με τις αρχές να εξετάζουν προς το παρόν όλα τα ενδεχόμενα.

Κατά τις ίδιες πηγές, ο 30χρονος αστυνομικός και πατέρας ενός βρέφους δύο μηνών βρέθηκε νεκρός εντός του ιδιωτικού αυτοκινήτου του, το οποίο ήταν παρκαρισμένο σε πάρκο κοντά στο Αστυνομικό Τμήμα.

Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για αυτοκτονία.

Το όπλο

Σημειώνεται, επίσης, ότι εντός του αυτοκινήτου βρέθηκε ένα όπλο, που σύμφωνα με μαρτυρίες συναδέλφων του μοιάζει με το υπηρεσιακό του περίστροφο.

Άνδρες της ασφάλειας διεξάγουν έρευνα για το περιστατικό.

Αυτό που θα ερευνηθεί είναι τι μπορεί να μεσολάβησε τις κρίσιμες αυτές ώρες, δηλαδή από την ώρα που έφυγε το μεσημέρι από το Αστυνομικό Τμήμα μέχρι την ώρα που δέχτηκε πυροβολισμό (είτε από το ίδιο του το χέρι είτε από άλλο πρόσωπο) μέσα στο αυτοκίνητό του.

Οι αστυνομικοί θα εξετάσουν που βρισκόταν ο διοικητής του Α.Τ. μετά το μεσημεριανό σχόλασμά του, ενώ στο μικροσκόπιο θα μπει και το κινητό του τηλέφωνο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ