Νέο παραλήρημα του Αμβρόσιου – «Μήπως σας έχει κυριεύσει ο διάβολος;»

Νέο παραλήρημα του Αμβρόσιου – «Μήπως σας έχει κυριεύσει ο διάβολος;»

«Ο αγιασμός είναι το φάρμακο για κάθε αμαρτία, όπως και το φάρμακο για τον κορωνοϊό», τονίζει χαρακτηριστικά.

Προκαλεί με νέες δηλώσεις για τον κορωνοϊό ο πρώην μητροπολίτης Καλαβρύτων, Αμβρόσιος. Απαντώντας στον αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας, Χαράλαμπο Μπονάνο, χρησιμοποιεί αχαρακτήριστες εκφράσεις και διερωτάται «μήπως τον έχει κυριεύσει ο διάβολος».

Ο κ. Μπονάνος την Κυριακή ήταν παρών στη λειτουργία και φώναξε δυνατά «ντροπή» όταν ο Αμβρόσιος έβγαλε ένα ψεκαστήρι και έλεγε ότι περιέχει το «φάρμακο κατά του κοροναϊού». «Αυτό είναι το φάρμακο για κάθε αμαρτία, όπως και το φάρμακο για τον κορονοϊό», είπε χαρακτηριστικά.

Στα πρώτα καθίσματα βρίσκονταν τοπικοί αξιωματούχοι, όπως ο αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας, ο οποίος αντέδρασε έντονα στην κίνηση αυτή του Αμβρόσιου. Γύρισε την πλάτη του στον ιεράρχη και αποχώρησε: «Αισθάνθηκα ότι ζω στον Μεσαίωνα. Παλεύουμε για να πείσουμε για την αλήθεια της επιστήμης και υπάρχουν ιεράρχες που προσπαθούν να μας πουν για το ψεκαστήρι. Το ελάχιστο που είχα να κάνω ήταν να αποχωρήσω από τον Ναό», σημείωσε για το περιστατικό.

Σήμερα ο πρώην μητροπολίτης Καλαβρύτων του απαντά λέγοντας, μεταξύ άλλων, τα εξής:

Παρακαλώ να μελετήσετε την μελέτη μου τίτλο «κοροναϊός, ένα δαιμονικό σχέδιο για τη διάλυση της κοινωνίας». Ποιος είστε εσείς που με περισσεύουσα ασέβεια επιτίθεστε εναντίον ενός Επισκόπου; Σας παρακαλώ να εξετάσετε τον εαυτό σας. Μήπως σας έχει κυριεύσει ο διάβολος; Μήπως είστε τέκνο του σατανά; Μήπως είστε όργανο του αντίχριστου;

Οι κάτοικοι του Ριόλου ένιωσαν πολλή χαρά ακούγοντας τα πτωχά λόγια του Μητροπολίτη. «Αυτό είναι το φάρμακο για κάθε αμαρτία, όπως και το φάρμακο για τον κοροναϊό». Οι εκκλησιαζόμενοι και πιστοί χριστιανοί, δηλαδή τα τέκνα του Χριστού, κατά την παρελθούσα Κυριακή ένιωσαν χαρά μεγάλη. Αντιθέτως τα τέκνα του διαβόλου αναστατώθηκαν και βγήκαν από τον Ναό.       

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ