Koινή δήλωση ΗΠΑ- Γαλλίας- ΗΒ- Γερμανίας κατά Ρωσίας

Koινή δήλωση ΗΠΑ- Γαλλίας- ΗΒ- Γερμανίας κατά Ρωσίας

Κοινό ανακοινωθέν  στο οποίο καταδικάζεται η Ρωσία ως υπεύθυνη για την απόπειρα δολοφονίας του Ρώσου πρώην διπλού πράκτορα Σεργκέι Σκριπάλ και της κόρης του Γιούλια, εξέδωσαν οι ηγέτες των ΗΠΑ, Γαλλίας, Ηνωμένου Βασιλείου και Γερμανίας. Οι τέσσερις χώρες τους καταδικάζουν «με απέχθεια» την επίθεση και σημειώνουν ότι πρόκειται για την πρώτη φορά μετά τον Β’ […]

Κοινό ανακοινωθέν  στο οποίο καταδικάζεται η Ρωσία ως υπεύθυνη για την απόπειρα δολοφονίας του Ρώσου πρώην διπλού πράκτορα Σεργκέι Σκριπάλ και της κόρης του Γιούλια, εξέδωσαν οι ηγέτες των ΗΠΑ, Γαλλίας, Ηνωμένου Βασιλείου και Γερμανίας.

Οι τέσσερις χώρες τους καταδικάζουν «με απέχθεια» την επίθεση και σημειώνουν ότι πρόκειται για την πρώτη φορά μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, που γίνεται χρήση νευροτοξικού παράγοντα στρατιωτικού επιπέδου στην Ευρώπη, ενώ υπογραμμίζουν ότι η επίθεση απειλεί «την ασφάλεια όλων μας».

Οι Τραμπ, Μακρόν, Μέι και Μέρκελ καλούν τη Μόσχα σε απόλυτη και χωρίς όρους αποκάλυψη του προγράμματος παραγωγής της ουσίας Νοβιτσόκ στον Οργανισμό για την Απαγόρευση των Χημικών Όπλων.

sergei skripal


Πηγή: UNFOLLOW

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ