Mad Clip – Συνεχίζεται η έρευνα για το σταυρό και το κινητό του – Τι αποκαλύπτει έγγραφο του ΕΚΑΒ

Mad Clip – Συνεχίζεται η έρευνα για το σταυρό και το κινητό του – Τι αποκαλύπτει έγγραφο του ΕΚΑΒ

Φως στην έρευνα για την τύχη των δύο αυτών αντικειμένων αναμένεται να ρίξει και το σχετικό έγγραφο του ΕΚΑΒ, που αναγράφει όλα όσα είχε πάνω του ο γνωστός τράπερ όταν μεταφέρθηκε στον «Ευαγγελισμό».

Μια εβδομάδα μετά το θάνατο του τράπερ Mad Clip στη Βουλιαγμένη, υπάρχουν ζητήματα που παραμένουν αδιευκρίνιστα.

Όπως τι απέγιναν ο σταυρός -μεγάλης αξίας- που φορούσε συχνά ο τραγουδιστής, αλλά και το κινητό του τηλέφωνο.

Οι συγγενείς του Πήτερ Αναστοσόπουλου -όπως ήταν το όνομα του Mad Clip- έχουν αναφερθεί από τις προηγούμενες ημέρες στην απώλεια των δύο αυτών αντικειμένων, ωστόσο ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί που κατέληξαν.

«Τον φόραγε πάντα τον σταυρό. Κάνει κάπου 30.000 ευρώ ο σταυρός. Λείπει και το τηλέφωνό του» είχε πει η γιαγιά του άτυχου τράπερ, ενώ το ίδιο κατήγγειλε και ο παππούς του Mad Clip.

Μάλιστα, μέσα από τις φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο από το γαμήλιο πάρτι που βρισκόταν ο Mad Clip πριν το μοιραίο συμβάν είναι εμφανές ότι φορούσε τον συγκεκριμένο σταυρό. 

Το έγγραφο του ΕΚΑΒ

Φως στην έρευνα για την τύχη των δύο αυτών αντικειμένων αναμένεται να ρίξει και το σχετικό έγγραφο του ΕΚΑΒ, το οποίο παρουσίασε η εκπομπή «T-live». 

Σ’ αυτό αναγράφονται τα αντικείμενα που είχε πάνω του ο Mad Clip όταν τον παρέλαβε το ΕΚΑΒ για να τον μεταφέρει στον «Ευαγγελισμό» και την ιατροδικαστική υπηρεσία του νοσοκομείου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το έγγραφο, παραδόθηκε ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο, ένα ασημένιο ρολόι, ένα βραχιόλι-μπρασελέ και μία ζώνη Louis Vuitton. Ωστόσο, ο σταυρός και το κινητό του Mad Clip δεν ήταν ανάμεσα σε αυτά.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Τ-live» υπάρχει το ενδεχόμενο τα αντικείμενα αυτά να βρίσκονται ακόμα μέσα στο κατεστραμμένο αυτοκίνητο και να μην έχουν εντοπιστεί ακόμα, ενώ υπάρχει και η υποψία να τα πήραν τα άτομα που βρέθηκαν στο σημείο του δυστυχήματος, μετά τη μοιραία σύγκρουση.

Παράλληλα, για να δηλώσει την απώλεια των δύο προσωπικών αντικείμενων του Mad Clip, βρέθηκε στο Α.Τ. Γλυφάδας και ο πατέρας του, Δημήτρης Αποστολόπουλος.

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ