ΣΟΚ με νέα περίπτωση «Φιλιππίδη» – Κι άλλος για το κελί

ΣΟΚ με νέα περίπτωση «Φιλιππίδη» – Κι άλλος για το κελί

Συνέχεια φαίνεται πως θα έχουν οι καταδίκες, καθώς όπως όλα δείχνουν ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν ήταν ο μόνος που θα μπει στη φυλακή.

Ο ασκός του Αιόλου έχει ανοίξει για τα καλά σε θέατρο και όχι μόνο και απ’ ότι φαίνεται ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν θα είναι μόνος του, καθώς όλα δείχνουν ότι θα υπάρχει και συνέχεια στις καταδίκες.

Ήδη κυκλοφορούν πληροφορίες που αναφέρουν ότι υπάρχει ένας ακόμα γνωστός σκηνοθέτης, υπεράνω πάσης υποψίας, ο οποίος θα απασχολήσει τις Αρχές διότι και έχουν προκύψει σοβαρές καταγγελίες εις βάρος του. Πρόκειται για τρεις διαφορετικές.

Η μία έγινε από τη Σοφία Παυλίδου και αναφέρει ότι αναγκάστηκε να παραιτηθεί από παράσταση καθώς την πρόσβαλε η συμπεριφορά του σκηνοθέτη που απαιτούσε από αγόρια και κορίτσια να βγάλουν τα ρούχα τους, χωρίς να είναι μέρος του έργου.

Η γνωστή ηθοποιός τόνισε πως ήταν μια σοκαριστική περίοδος για εκείνη, καθώς την ίδια ώρα έβλεπε τους συναδέλφους της να μην αντιδρούν, προκειμένου να μη χάσουν τη δουλειά τους.

Όπως ανέφερε, θα καταθέσει την συγκεκριμένη καταγγελία στο Σύλλογο Ελλήνων Ηθοποιών ώστε ο συγκεκριμένος σκηνοθέτης να οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη. Αναμένονται άμεσα ραγδαίες εξελίξεις στην εν λόγω υπόθεση…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ