Πλαστά πιστοποιητικά – Άνδρας προσπάθησε να εξαγοράσει νοσηλεύτρια με 500 ευρώ για να μην του κάνει το εμβόλιο

Πλαστά πιστοποιητικά – Άνδρας προσπάθησε να εξαγοράσει νοσηλεύτρια με 500 ευρώ για να μην του κάνει το εμβόλιο

Η νοσηλεύτρια κατήγγειλε το περιστατικό και ο άνδρας αναζητείται από τις Αρχές

Συνεχίζουν να έρχονται στο φως περιστατικά όπου πολίτες προσπαθούν να αποφύγουν τον εμβολιασμό τους εξαπατώντας τις αρχές.

Οι αποκαλύψεις στον Παλαμά Καρδίτσας είναι ένα μόνο κομμάτι της εικόνας, καθώς διαρκώς προστίθενται νέες περιπτώσεις που κάποιος επιχειρεί να προμηθευτεί με ένα πλαστό πιστοποιητικό εμβολιασμού.

Στο δελτίο ειδήσεων τους ANT1, ένα νέο περιστατικό είδε το φως της δημοσιότητας. Ένας άνδρας εμφανίστηκε στο Mega εμβολιαστικό κέντρο στο Μαρούσι και έδινε στην νοσηλεύτρια, που θα του έκανε την δεύτερη δόση του εμβολίου, 500 ευρώ, προκειμένου να μην του το κάνει.

Αναζητείται από τις Αρχές
Της ζήτησε να πάρει τα χρήματα, να ρίξει το υγρό στο πάτωμα αλλά να περαστεί στα αρχεία ότι έκανε το εμβόλιο, ώστε να πάρει το πιστοποιητικό εμβολιασμού. Ο άνδρας αναζητείται από τους αστυνομικούς, μετά την καταγγελία της γυναίκας.

Εν τω μεταξύ, στις 26 Αυγούστου με έγγραφό του ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης υποχρέωνε τους υγειονομικούς που είχαν παρουσιάσει θετικό rapid test δηλαδή είχαν βεβαίωση ότι είχαν νοσήσει με βάση rapid test να κάνουν αμέσως και μοριακό έλεγχο για επιβεβαίωση . Στο έγγραφο αναφερόταν ότι αυτό γίνεται για να ελεγχθεί πιθανή μετάλλαξη.

Ήταν 4 μέρες πριν ισχύσει η υποχρεωτικότητα στους υγειονομικούς. Ο λόγος ήταν όχι μόνο τα τεστ από τη Βουλγαρία που εμφανίσθηκαν σε νοσοκομεία της βόρειας Ελλάδας ή το τεστ του Μεσολογγίου από άλλο ασθενή αλλά και τεστ από πολλές ιδιωτικές μονάδες ελέγχων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ