Εξελίξεις στα Γλυκά Νερά – Στο φως η αλήθεια που έκρυβε για το φονικό ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

Εξελίξεις στα Γλυκά Νερά – Στο φως η αλήθεια που έκρυβε για το φονικό ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

Έγιναν όλα γνωστά...

Εξελίξεις έρχονται στην υπόθεση των Γλυκών Νερών, καθώς τις επόμενες ώρες αναμένεται να έχουμε νέες λεπτομέρειες στη δημοσιότητα από την άρση απορρήτου των ηλεκτρονικών συσκευών και των τραπεζικών λογαριασμών του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, κάτι για το οποίο έχει δείξει ιδιαίτερη ενόχληση.

Μετά από την εντολή των δικαστικών αρχών είχαν προχωρήσει στην άρση του τηλεφωνικού και τραπεζικού απορρήτου του δράστη, αλλά και στην ενδελεχή εξέταση της κάμερας που βρισκόταν στο σαλόνι της μεζονέτας των Γλυκών Νερών.

Έτσι δεν αποκλείεται να προκύψουν νέα δεδομένα που θα δώσουν επιπλέον στοιχεία για τη δολοφονία της 11ης Μαΐου που συγκλόνισε το πανελλήνιο, με τον Μπάμπη να έχει αφαιρεθεί από τον τάφο της συζύγου του.

Οι αρχές, μετά την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, εξέτασαν τις κλήσεις που έκανε αλλά και που δέχτηκε τόσο κατά το επίμαχο χρονικό διάστημα που σκότωσε την Καρολάιν, αλλά και τα τηλεφωνήματα που είχε κάνει τις προηγούμενες ημέρες. Παράλληλα ελέγχθηκαν οι κινήσεις των τραπεζικών λογαριασμών τόσο του ίδιου αλλά και όσων διέθετε μαζί με την Καρολάιν.

Τέλος οι ειδικοί που εξέτασαν την κάμερα του σαλονιού, θα δώσουν το πόρισμα τους για το πότε αυτή βγήκε από τη θέση της αλλά και αν συμπίπτουν οι χρόνοι με αυτούς που έχει αναφέρει ο καθ΄ομολογία δολοφόνος. Τα αποτελέσματα από τις παραπάνω έρευνες δεν αποκλείεται να βρίσκονται στα χέρια των δικαστικών αρχών ακόμα και σήμερα.

Η πρώτη τοποθέτηση της μητέρας του

Στην Αλόννησο για μεγάλα διαστήματα ώστε να δουν τη μικρή Λυδία βρίσκονται οι γονείς του καθ΄ομολογίαν δολοφόνου της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά.

Η μικρή Λυδία τους τελευταίους μήνες μεγαλώνει μέσα στη ζεστή αγκαλιά της γιαγιάς Σούζαν, της μητέρας της Καρολάιν. Οι γονείς της άτυχης κοπέλας έχουν αφιερώσει πια τη ζωή τους στην ανατροφή της εγγονής τους μετά την απόφαση της Εισαγγελέας Ανηλίκων να τους δώσει την προσωρινή επιμέλεια.

Οι δύο γιαγιάδες της μικρής Λυδίας διατηρούν άριστη σχέση μεταξύ τους και τους ενώνει η αγάπη για το εγγονάκι τους. Η μητέρα του κατηγορουμένου «έσπασε» για πρώτη φορά τη σιωπή της μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τον απεσταλμένο Αλέξανδρο Γύγο:

«Όπως υπαγορεύει η εισαγγελική εντολή, βλέπουμε το παιδάκι μας 5 μέρες το μήνα στο τέλος κάθε μήνα. Είναι σεβαστή η διαδικασία και από τις δύο πλευρές και η κάθε οικογένεια προσπαθεί να δώσει το χρόνο που χρειάζεται στην άλλη οικογένεια. »

Η μητέρα του 33χρονου δολοφόνου δε θέλησε να μιλήσει για τον γιο της που βρίσκεται στις φυλακές Κορυδαλλού. Ωστόσο, μιλούν αρκετά συχνά για να μαθαίνει για το παιδί του.

Πηγή: athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ