«Χρόνια πολλά Μυρτώ μου» – Συγκινεί η ευχή της μητέρας της εννιά χρόνια μετά την άγρια επίθεση (pics)

«Χρόνια πολλά Μυρτώ μου» – Συγκινεί η ευχή της μητέρας της εννιά χρόνια μετά την άγρια επίθεση (pics)

Η σύγχρονη ηρωίδα που τα τελευταία 9 χρόνια αγωνίζεται να ξεπεράσει τα προβλήματα της υγείας της, δεν το βάζει κάτω καθώς αν και καθηλωμένη σε αναπηρικό καροτσάκι δεν σταματά να ξεπερνά καθημερινά τα δικά της εμπόδια και να βάζει νέους στόχους.

Ανήμερα της Παναγίας της Μυρτιδιώτισσας, η μαμά της Μυρτώς της Πάρου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους τις ευχές της για την εορτάζουσα κόρη της που τα τελευταία χρόνια δίνει το δικό της σκληρό αγώνα ζωής.

Η σύγχρονη ηρωίδα που τα τελευταία 9 χρόνια αγωνίζεται να ξεπεράσει τα  προβλήματα της υγείας της, δεν το βάζει κάτω καθώς αν και καθηλωμένη σε αναπηρικό καροτσάκι δεν σταματά να ξεπερνά καθημερινά τα δικά της εμπόδια και να βάζει νέους στόχους.

Η μαμά της, Μαρία Κοτρώτσου, που όλα αυτά τα χρόνια στέκεται βράχος δίπλα της και της συμπαραστέκεται με όλες τις δυνάμεις της, εύχεται από τα βάθη της καρδιάς της η κόρη της του χρόνου είναι καλύτερα και ευχαριστεί το Θεό γιατί όπως χαρακτηριστικά αναφέρει “μόνο ο ΘΕΟΣ σε βοηθάει!”

Η ανάρτηση συνοδεύεται και από πρόσφατη επίσκεψη της Μυρτώς στο νοσοκομείο καθώς η καθημερινότητά της δεν έχει αποκατασταθεί πλήρως.

 Όπως γράφει και η μαμά:

«Μετά από ένα δύσκολο καλοκαίρι με επισκέψεις σε πολλά δημόσια νοσοκομεία , ήρθε ένα φθινόπωρο που συνεχίζουμε τις επισκέψεις».

Το καλοκαίρι η μαμά της είχε συγκλονίσει με την ανάρτησή της:

«Όσο ζω θα αγωνίζομαι για ‘σένα, θα είμαι η φωνή σου, μετά τι..» «Με τρομάζει ως μητέρα το αύριο» τονίζει εξηγώντας:

«Πέρασαν 9 χρόνια από εκείνη την ημέρα που σε είδα να περπατάς για τελευταία φορά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ