Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Και για τα δικαστήρια ψέματα οι... λαλάκηδες. Η συνήθεια που έγινε λατρεία.
NEWS:
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Κλειστά Πανεπιστήμια – Ποια θα μείνουν κλειστά την Παρασκευή λόγω της κακοκαιρίας

Πολλά είναι τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στα Ανώτατα Ιδρύματα εξαιτίας του «Μπάλλου». Η Καλών Τεχνών πλημμύρισε ενώ νερά στάζουν από το ταβάνι της Φιλοσοφικής. Το Γεωπονικό έχει γίνει ενώ ο πεζόδρομος στο Πάντειο έχει μετατραπεί σε ποτάμι.

Κλειστά Πανεπιστήμια – Ποια θα μείνουν κλειστά την Παρασκευή λόγω της κακοκαιρίας | to10.gr

Η κακοκαιρία «Μπάλλος» «χτυπά» αλύπητα από το πρωί της Πέμπτης (14/10) την Αττική και δημιουργεί προβλήματα στο Λεκανοπέδιο. Σοβαρές πλημμύρες έχουν προκληθεί από τις σφοδρές βροχοπτώσεις, με τα Πανεπιστήμια να μην την γλιτώνουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι εικόνες από τα αμφιθέατρα και τους διαδρόμους των Ιδρυμάτων προκαλούν προβληματισμό και ανησυχία.

Η Σχολή Καλών Τεχνών έχει πλημμυρίσει, νερά στάζουν από το ταβάνι της Φιλοσοφικής Σχολής ενώ σε λίμνη έχει μετατραπεί το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο.

Την ίδια ώρα, στο Πάντειο ο πεζόδρομος έχει μετατραπεί σε ποτάμι.

Για αύριο, Παρασκευή 15 Οκτωβρίου, λόγω της κακοκαιρίας κάποια Πανεπιστήμια έχουν ανακοινώσει ότι αναστέλλουν τα μαθήματά τους
Συγκεκριμένα, τόσο το Πάντειο Πανεπιστήμιο όσο και η Φιλοσοφική Σχολή θα είναι κλειστά.

«Λόγω των έκτακτων καιρικών φαινομένων αναβάλλεται αύριο Παρασκευή 15/10/2021 η διδασκαλία των μαθημάτων των Προπτυχιακών και των Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών» αναφέρεται στην ανακοίνωση του Παντείου Πανεπιστημίου.

«Με απόφαση του Πρύτανη του ΕΚΠΑ, το Ίδρυμα δεν θα λειτουργήσει την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021, λόγω των εξαιρετικά δυσμενών καιρικών συνθηκών. Ως εκ τούτου, η Φιλοσοφική Σχολή θα παραμείνει κλειστή όλη την ημέρα» σημειώνει στην ανακοίνωση της η Φιλοσοφική.

Για τη λειτουργία των υπόλοιπων Ιδρυμάτων δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση μέχρι στιγμής.

Απίστευτες εικόνες και βίντεο
Σχολή Καλών Τεχνών, Φιλοσοφική Σχολή, Φυσικό Αθήνας, Γεωπονική Σχολή, Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής έχουν μετατραπεί σε λίμνες. Το πρωί χιλιάδες φοιτητές αντίκρισαν πλημμυρισμένα αμφιθέατρα και διαδρόμους, με αποτέλεσμα πολλά μαθήματα να ακυρωθούν.

Latest News

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από