Συγκλονίζει η Στεφανία Τζαφέρη – «Δέχτηκα απειλές ότι θα μου κλείσουν και το άλλο μάτι»

Συγκλονίζει η Στεφανία Τζαφέρη – «Δέχτηκα απειλές ότι θα μου κλείσουν και το άλλο μάτι»

Η γυναίκα έχει δεχτεί κύμα συμπαράστασης αλλά και αμφισβήτησης, με κάποιους απαράδεκτους ισχυρισμούς να μιλούν ακόμη και για προϊόν φωτομοντάζ

Στεφανία Τζαφέρη, η food blogger από την Κρήτη, προκάλεσε σοκ στην κοινή γνώμη με τη φωτογραφία που ανέβασε την περασμένη Παρασκευή στα social media και την έδειχνε πως είχε κακοποιηθεί.

Η γυναίκα έχει δεχτεί κύμα συμπαράστασης αλλά και αμφισβήτησης, με κάποιους απαράδεκτους ισχυρισμούς να μιλούν ακόμη και για προϊόν φωτομοντάζ.

Η Στεφανία Τζαφέρη αναγκάστηκε να αναρτήσει νέες φωτογραφίες που δείχνουν την κακοποίησή της, ενώ μέσα στη σύγχυση της έγραψε ότι «έπεσε και γλίστρησε» από τις σκάλες.

Η ίδια μίλησε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου για τις δύσκολες στιγμές που βιώνει τα τελευταία 24ωρα: «Έχει γυρίσει η μισή Χρυσή Αυγή και μου λέει ξέρουμε που θα είσαι στις 7 το απόγευμα. Δέχτηκα απειλές ότι θα μου κλείσουν και το άλλο μάτι. Από μόνοι τους αποφάσισαν αυτοί οι άνθρωποι πως είναι του χώρου “αντίφα”, είναι οτιδήποτε. Δεν ξέρω πώς. Δεν έχω την ενέργεια να ασχοληθώ με αυτό το πράγμα».

«Αυτή τη στιγμή είμαι στο αστυνομικό τμήμα για άλλη μία φορά γιατί με κάλεσαν για συμπληρωματική δήλωση. Εγώ είμαι μαγείρισσα και έχω γυρίσει στην Ελλάδα 1,5 χρόνο. Μου έστειλαν μηνύματα αποκαλώντας με ψεύτρα, ότι προσποιούμαι ότι συνέβη κάτι. Αυτή τη στιγμή είμαι ακόμα σε μία φάση σοκ για το πώς συνέβη. Είμαι συνολικά με δύο ώρες ύπνο» πρόσθεσε η Στεφανία Τζαφέρη.

Η ίδια τόνισε ότι δεν δημοσιοποίησε το περιστατικό για να λάβει δημοσιότητα.

Δείτε όσα είπε

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ