Βίντεο – ντοκουμέντο από το Πέραμα – Η ώρα της καταδίωξης και της ένοπλης συμπλοκής

Βίντεο – ντοκουμέντο από το Πέραμα – Η ώρα της καταδίωξης και της ένοπλης συμπλοκής

Έξι αστυνομικοί έχουν μεταφερθεί τραυματισμένοι στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, ενώ δεν έχει γίνει γνωστή η κατάστασή τους

Βίντεο – ντοκουμέντο, στο οποίο καταγράφονται οι πυροβολισμοί στο πλαίσιο της καταδίωξης που έγινε τα ξημερώματα στο Πέραμα, βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Στελέχη της ΔΙ.ΑΣ, που βρίσκονταν στη Λεωφόρο Θηβών, εντόπισαν ένα λευκό αυτοκίνητο με τρεις επιβαίνοντες το οποίο θεωρήθηκε ύποπτο. Έκαναν σήμα στον οδηγό να σταματήσει ώστε να κάνουν έλεγχο, ωστόσο εκείνος όχι μόνο δεν υπάκουσε, αλλά επιτάχυνε το όχημα.

Ακολούθησε καταδίωξη που συνεχίστηκε στο Χαϊδάρι και κατέληξε στην οδό Ελπίδος στο Πέραμα.

Ο οδηγός του οχήματος, επιχειρώντας να διαφύγει, έπεσε πάνω σε μηχανές της ΔΙΑΣ αλλά και σταθμευμένα αυτοκίνητα στο σημείο, τα οποία υπέστησαν υλικές ζημιές, ενώ έχουν και σημάδια από σφαίρες.

Κατά τη διάρκεια της καταδίωξης, οι αστυνομικοί άνοιξαν πυρ, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ο οδηγός του ύποπτου οχήματος. Από τα πυρά, παράλληλα, τραυματίστηκε ελαφρά στο χέρι ένας από τους επιβαίνοντες, ενώ ο τρίτος το έσκασε από το σημείο πεζός και διέφυγε στην περιοχή.

Έξι αστυνομικοί έχουν μεταφερθεί τραυματισμένοι στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, ενώ δεν έχει γίνει γνωστή η κατάστασή τους.

Βίντεο – ντοκουμέντο

Στο αποκαλυπτικό βίντεο του MEGA ακούγονται οι ήχοι από τα πυρά των αστυνομικών κατά του οδηγού αυτοκινήτου, ο οποίος αγνόησε σήμα τους και δεν σταμάτησε σε έλεγχο.

Παράλληλα, κόσμος τρέχει στους δρόμους για να καλυφθεί από τα πυρά.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ