«Σεισμός» με τα Jumbo και την κυβέρνηση!

«Σεισμός» με τα Jumbo και την κυβέρνηση!

Σε σοβαρές καταγγελίες για αθέμιτο ανταγωνισμό προχώρησε ο επικεφαλής των Jumbo Απόστολος Βακάκης!

Σε ορισμένες σοβαρές καταγγελίες προχώρησε ο ιδιοκτήτης της αλυσίδας Jumbo, Απόστολος Βακάκης, μέσω των οποίων έκανε λόγο για χειρισμούς της Κυβέρνησης που προωθούν τον αθέμιτο ανταγωνισμό.

Ακόμη και αν τα έσοδα που παρουσίασε η εταιρεία τους τελευταίους μήνες παρουσιάζουν αύξηση της τάξης του 7% σε σχέση με την περσινή σεζόν, τα πράγματα θα μπορούσαν να πάνε ακόμη καλύτερα αν οι χειρισμοί από την Ελληνική Κυβέρνηση ήταν διαφορετική την περίοδο της πανδημίας του Covid-19.

Αυτό υποστήριξε ο επικεφαλής της Jumbo, που βλέπει τα Χριστούγεννα να πλησιάζουν και τα νέα μέτρα που αποφάσισαν οι κυβερνώντες να δημιουργούν σε συνδυασμό με τα συνεχιζόμενα προβλήματα στην τροφοδοτική αλυσίδα έχουν διαμορφώσει μια χαοτική κατάσταση.

Πιο συγκεκριμένα, με επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε ο όμιλος επιρρίπτει ευθύνες στην κυβέρνηση, πως ακολουθεί πολιτικές που προωθούν τον αθέμιτο ανταγωνισμό.

«Η αύξηση του επιδημιολογικού φορτίου οδήγησε τον Νοέμβριο τις αρχές στην Ελλάδα στην επιβολή νέων μέτρων και πάλι στην αρχή της πιο κρίσιμης περιόδου για το λιανεμπόριο όπως έγινε και το 2020 και δημιουργώντας για ακόμα μία φορά συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού.

Από το Σάββατο 6 Νοεμβρίου στα εμπορικά καταστήματα και όχι στα Super- market και στα Υπερ-market ο ανεμβολίαστος πληθυσμός θα μπορεί να εισέρχεται μόνο με την επίδειξη αρνητικού αποτελέσματος» αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της Jumbo.

Με αυτόν τον τρόπο γίνεται εύκολα κατανοητό πως τα μέτρα διαχωρισμού που αποφάσισε η κυβέρνηση έχουν δημιουργήσει έναν επιπλέον πονοκέφαλο στις επιχειρήσεις καθώς πλέον είναι αναγκασμένες να διενεργούν ελέγχους κατά την είσοδο των πελατών στα καταστήματα τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ