Θάνατος 8χρονης στο Κερατσίνι – «Ήθελαν να το καλύψουν», αποκαλύπτει ο δικηγόρος της οικογένειας

Θάνατος 8χρονης στο Κερατσίνι – «Ήθελαν να το καλύψουν», αποκαλύπτει ο δικηγόρος της οικογένειας

«Υπάρχουν δεκάδες ερωτήματα και θα δώσουμε απαντήσεις», είπε χαρακτηριστικά, ο δικηγόρος της οικογένειας δηλώνοντας πως έστω και με δικά του έξοδα, μηχανικός θα ελέγξει τόσο το μηχανισμό της πόρτας, όσο και το πόση ώρα κάνει να ανοίξει.

Σε απόσταση μικρότερη των πέντε μέτρων από την πόρτα υπάρχει το κελί του φύλακα» ανέφερε ο δικηγόρος για την τραγωδία στο Κερατσίνι

Σε δηλώσεις του ο δικηγόρος της οικογένειας της 8χρονης κάνει λόγο για κάλυψη του θανάτου του κοριτσιού που σκοτώθηκε όταν πιάστηκε σε πόρτα εργοστασίου στο Κερατσίνι.

Όπως σημείωσε ο Ιωάννης Μπαρκαγιάννης, μιλώντας στον ΑΝΤ1 σε απόσταση μικρότερη των πέντε μέτρων από την πόρτα υπάρχει το κελί του φύλακα, καθώς και κάμερες όλο το 24ωρο, αρνούμενος να δεχθεί πως κανείς δεν είδε τίποτα.

«Υπάρχουν δεκάδες ερωτήματα και θα δώσουμε απαντήσεις», είπε χαρακτηριστικά, δηλώνοντας πως έστω και με δικά του έξοδα, μηχανικός θα ελέγξει τόσο το μηχανισμό της πόρτας, όσο και το πόση ώρα κάνει να ανοίξει.

Κληθείς να σχολιάσει την αιτιολογία ότι πέρασαν το παιδί για σακούλα, είπε πως ο ίδιος είδε φωτογραφία και «φαινόταν πεντακάθαρα ότι το μισό σώμα του παιδιού ήταν μέσα στην πόρτα και το άλλο μισό απ’εξω», χαρακτηρίζοντας «δικαιολογίες» τα περί σακούλας.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο, στο περιστατικό υπάρχει ανθρωποκτόνος δόλος και θα ζητήσει για τον λόγο αυτόν μετατροπή της κατηγορίας. «Ποιος μου λέει ότι από το πρώτο χτύπημα δεν ζούσε, ότι δεν ζούσε στο δεύτερο χτύπημα. Θεωρώ ότι, τόσες ώρες κάτι γινόταν για να καλυφθεί το γεγονός», κατέληξε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ