Βίντεο – ντοκουμέντο: Η στιγμή που το SUV πέφτει πάνω στην παρέλαση στο Ουισκόνσιν

Βίντεο – ντοκουμέντο: Η στιγμή που το SUV πέφτει πάνω στην παρέλαση στο Ουισκόνσιν

Ο Νταν Τόμσον, ο αρχηγός της αστυνομίας στην πόλη Γουόκεσα, περίπου 32 χιλιόμετρα από το Μιλγουόκι, δήλωσε πως πρόσωπο ενδιαφέροντος έχει τεθεί υπό κράτηση και ότι το αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε βρίσκεται στα χέρια των αρχών

Σοκαριστικά είναι τα βίντεο που βλέπουν το φως της δημοσιότητας από το Ουισκόνσιν των ΗΠΑ, όπου πέντε άτομα έχασαν τη ζωή τους και τουλάχιστον 40 τραυματίστηκαν όταν όχημα SUV έπεσε πάνω σε ανυποψίαστους ανθρώπους που συμμετείχαν σε παραδοσιακή χριστουγεννιάτικη παρέλαση.

Ο Νταν Τόμσον, ο αρχηγός της αστυνομίας στην πόλη Γουόκεσα, περίπου 32 χιλιόμετρα από το Μιλγουόκι, δήλωσε πως πρόσωπο ενδιαφέροντος έχει τεθεί υπό κράτηση και ότι το αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε βρίσκεται στα χέρια των αρχών.

Πρόσθεσε, δε, πως δεν είναι ακόμη σαφές εάν επρόκειτο για τρομοκρατική ενέργεια.

Ο κ. Τόμσον επιβεβαίωσε ότι τουλάχιστον ένας αστυνομικός άνοιξε πυρ εναντίον του κόκκινου SUV, χωρίς να τραυματιστεί κανένας από τους ανθρώπους που συμμετείχαν στην παρέλαση ή την παρακολουθούσαν. Συμπλήρωσε πως εξ όσων γνωρίζει, δεν υπήρξαν πυρά μέσα από το όχημα.

Βίντεο – ντοκουμέντο

Σε βίντεο που αναρτήθηκε σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης, το SUV εικονίζεται να κινείται με ταχύτητα προς ανθρώπους που παρελαύνουν. Θεατές τρέχουν να σωθούν και να προσφέρουν στη συνέχεια βοήθεια σε όσους έχουν τραυματιστεί.

Συγκλονιστικές μαρτυρίες

Ο Mikey Randa, 14 ετών, δήλωσε ότι παρέλασε με την ομάδα ποδοσφαίρου του γυμνασίου του όταν είδε ένα νεαρό κορίτσι να χτυπιέται από το αυτοκίνητο.

«Το αυτοκίνητο μόλις πέρασε δίπλα μας, επικράτησε πανικός» είπε, προσθέτοντας ότι αρχικά δεν κατάλαβε τι είχε συμβεί. Ο Ράντα δήλωσε ότι στη συνέχεια είδε πέντε ή έξι πτώματα να κείτονται στο έδαφος. «Είμαι ακόμα σε λίγο σοκ».

Όλα τα δημόσια σχολεία της πόλης θα παραμείνουν κλειστά τη Δευτέρα.

Ο Τζέισον Κέλνερ, 49 ετών, είπε ότι μόλις είχε παρακολουθήσει τον γιο του να παρελαύνει, όταν είδε για πρώτη φορά ένα κόκκινο Ford Escape να κατευθύνεται προς το πλήθος. Αφού πέρασε από μια διασταύρωση, είπε ο κ. Κέλνερ, το αυτοκίνητο «άρχισε να χτυπά κόσμο».

«Ποτέ δεν ένιωσα χειρότερο συναίσθημα» δήλωσε ο κ. Κέλνερ, μιλώντας για τη στιγμή που έτρεξε προς τον γιο του, τον οποίο ευτυχώς βρήκε σώο στην άκρη του δρόμου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ