Αγρίνιο – Παρελθόν με ληστεία και βιασμό για τον δράστη της δολοφονίας – Η αποφυλάκιση και η επεισοδιακή σύλληψη

Αγρίνιο – Παρελθόν με ληστεία και βιασμό για τον δράστη της δολοφονίας – Η αποφυλάκιση και η επεισοδιακή σύλληψη

Εις βάρος του 34χρονου έχει ήδη σχηματιστεί δικογραφία για ανθρωποκτονία και ενδοοικογενειακή βία

Σοκαρισμένη παρακολουθεί η τοπική κοινωνία του Αγρινίου όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας μετά τη στυγερή δολοφονία 54χρονης από τον 34χρονο γιο της.

Ο μητροκτόνος ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου την άτυχη γυναίκα, ενώ δεν δίστασε να χτυπήσει και την 80χρονη γιαγιά του που βρισκόταν στο σπίτι.

Εις βάρος του 34χρονου έχει ήδη σχηματιστεί δικογραφία για ανθρωποκτονία και ενδοοικογενειακή βία.

Καρέ – καρέ η σύλληψη

Όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα agrinionews.gr, στις 6:12 τα ξημερώματα της Τρίτης, η αστυνομία δέχτηκε κλήση από μια γυναίκα που μόλις και μετά βίας μπορούσε να μιλήσει καλώντας σε βοήθεια.

Στη συνέχεια, αποδείχθηκε ότι επρόκειτο για την 80χρονη γιαγιά του φερόμενου δράστη.

Η αστυνομία έφτασε στο σπίτι και κάλεσαν τον άνδρα να παραδοθεί. Εκείνος αρνήθηκε, κλειδώθηκε στο σπίτι και οι αστυνομικοί κάλεσαν εισαγγελικό λειτουργό για να μπουν μέσα.

Ο 34χρονος προσπάθησε να ξεφύγει από το παράθυρο, αλλά οι αστυνομικοί τον ακινητοποίησαν και τον συνέλαβαν.

Μπαίνοντας μέσα, αντίκρισαν το μακάβριο θέαμα με την 54χρονη νεκρή στο δωμάτιό της, ενώ υπήρχαν τούφες από τα μαλλιά της και αίματα σε πολλά σημεία.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, η δολοφονία έγινε μεταξύ 22:00 και 02:00 τα ξημερώματα.

Όσο για την 80χρονη που κάλεσε σε βοήθεια, έφερε τραύματα στο πρόσωπό της και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο της πόλης.

Βεβαρυμένο παρελθόν

Από την ταυτοποίηση των στοιχείων του φερόμενου ως δράστη, οι Αρχές ανακάλυψαν ότι είχε βεβαρυμένο παρελθόν.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα, τον Μάρτιο του 2012 συνελήφθη για ληστεία, με συνεργούς, σε καφετέρια του Αγρινίου.

Τον Απρίλιο του 2013 ομολόγησε βιασμό και η σύλληψή του έγινε από αστυνομικούς των Ιωαννίνων. Φέρεται πως είχε παρακρατήσει με τη βία το θύμα του για τρεις ημέρες. Στη συνέχεια, πήρε το δρόμο για την ψυχιατρική κλινική του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου Ιωαννίνων.

Μάλιστα, ο 34χρονος είχε νοσηλευτεί σε διάφορα ψυχιατρικά ιδρύματα στο παρελθόν, με τελευταία την κλινική του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Κορυδαλλού στις φυλακές του οποίου εξέτιε την ποινή του για τον βιασμό.

Από εκεί αποφυλακίστηκε στις 22 Νοεμβρίου και έκτοτε διέμενε σε συγγενικό του πρόσωπο μέχρι τη Δευτέρα, όταν και πήρε το λεωφορείο για το Αγρίνιο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ