Χαμός στο twiter με καταγγελία για τον Στάθη του «Ράδιο Αρβύλα» – Τον καταγγέλλουν για «Revenge Porn»

Χαμός στο twiter με καταγγελία για τον Στάθη του «Ράδιο Αρβύλα» – Τον καταγγέλλουν για «Revenge Porn»

Η καταγγελία έρχεται στη δημοσιότητα μέσα από ανάρτηση, η οποία κάνει τον γύρο των social media τις τελευταίες ώρες. Ωστόσο, επειδή πρόκειται για ανώνυμη καταγγελία, η αξιοπιστία της ελέγχεται

Αναβρασμός επικρατεί τις τελευταίες ώρες στο twitter, μετά από καταγγελία, για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο του «Ράδιο Αρβύλα», αναφορικά με δημοσιοποίηση προσωπικών στιγμών γυναίκας στο διαδίκτυο.

Η καταγγελία έρχεται στη δημοσιότητα μέσα από ανάρτηση, η οποία κάνει τον γύρο των social media τις τελευταίες ώρες. Ωστόσο, επειδή πρόκειται για ανώνυμη καταγγελία, η αξιοπιστία της ελέγχεται.

Συγκεκριμένα, η εν λόγω ανάρτηση αναφέρει πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, ο οποίος συμμετέχει σε καθημερινή εκπομπή μεγάλου καναλιού, δημοσίευσε στο διαδίκτυο βίντεο και φωτογραφίες με τις προσωπικές τις στιγμές σε ιστοσελίδα πορνογραφικού περιεχομένου.

Όπως αναφέρει η ανώνυμη αυτή ανάρτηση, η γυναίκα κατέθεσε μήνυση κατά του παρουσιαστή, ωστόσο στη συνέχεια εκείνος την προσέγγισε ξανά και την έπεισε να αποσύρει τη μήνυση και να τα βρουν εξωδικαστικά. Ωστόσο, -πάντα σύμφωνα με την ανάρτηση- λίγο καιρό αργότερα ο παρουσιαστής είπε στην γυναίκα πως «δεν θέλει να έχει καμία σχέση μαζί της, ούτε να τα βρουν εξωδικαστικά».

«Τον περασμένο Σεπτέμβρη ο ίδιος δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο, δηλώνοντας ότι έκανε επέμβαση και δεν μπορούσε να μετακινηθεί, πράγμα που δεν ήταν αλήθεια, καθώς τρεις μέρες πριν την δίκη ταξίδεψε» αναφέρεται στην ανάρτηση, η οποία καταλήγει πως έχει οριστεί νέα δικάσιμος για Φεβρουάριο του 2022.

Προς το παρόν δεν έχει υπάρξει απάντηση από την πλευρά του παρουσιαστή…

Δείτε την ανάρτηση (σ.σ το όνομα του παρουσιαστή και τις εκπομπής έχουν σβηστεί για ευνόητους λόγους):

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ