Συγκλονιστικό βίντεο – Η στιγμή που παίρνει φωτιά η Ferrari του Μονογυιού

Συγκλονιστικό βίντεο – Η στιγμή που παίρνει φωτιά η Ferrari του Μονογυιού

Συγκλονιστικά βίντεο έρχονται στη δημοσιότητα μέσω των Social Media από τη φωτιά που πήρε η Ferrari του Γιώργου Μονογυιού, που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο του 45χρονου.

Συγκλονιστικά είναι τα βίντεο που βλέπουν το φως της δημοσιότητας μέσω των social media και δείχνουν τη Ferrari του Γιώργου Μονογυιού να τυλίγεται στις φλόγες στην παραλιακή. Σε μια σύγκρουση που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο του 45χρονου επιχειρηματία, αδελφού της βουλεύτριας, Κατερίνας Μονογυιού.

Το τροχαίο σημειώθηκε επί της οδού Κωνσταντίνου Καραμανλή 175, όταν για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, υπερπολυτελές αυτοκίνητο προσέκρουσε σε δέντρο.

Η σορός του θύματος έχει μεταφερθεί στο νεκροτομείο της Βούλας, ενώ η σύζυγός του βρίσκεται στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας και οι πληροφορίες αναφέρουν πως έχει τις αισθήσεις της.

Το όχημα φέρεται να εξετράπη της πορείας του προς τα αριστερά και από την πρώτη εικόνα που έχουν οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση, στο συμβάν δεν εμπλέκεται άλλο όχημα. Ωστόσο από τις κάμερες θα φανεί τι ακριβώς έχει συμβεί.

Στο αυτοκίνητο βρισκόταν και η κοπέλα του 45χρονου άνδρα, η οποία βρίσκεται στη ζωή, ενώ τραγική ειρωνεία είναι το γεγονός πως το αυτοκίνητο είχε αγοραστεί σήμερα.

Δείτε βίντεο από τη στιγμή που το όχημα τυλίγεται στις φλόγες:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ