Βιασμός στη Θεσσαλονίκη – Ολοκληρώθηκε η κατάθεση της 24χρονης – Τι είπε στην ανακρίτρια

Βιασμός στη Θεσσαλονίκη – Ολοκληρώθηκε η κατάθεση της 24χρονης – Τι είπε στην ανακρίτρια

H 24χρονη Γεωργία φτάνοντας στο γραφείο της ανακρίτριας, στάθηκε μπροστά στις κάμερες και επανέλαβε ότι θα παλέψει μέχρι τέλους για να βρει το δίκιο της. Να αποδείξει ότι έπεσε θύμα βιασμού το βράδυ της Πρωτοχρονιάς κι να δει τους δράστες να πληρώνουν για την πράξη τους…

Παρουσία ψυχολόγου κατέθεσε επί δύο ώρες η 24χρονη Γεωργία, η οποία καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού, τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς, μέσα σε σουίτα γνωστού ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης.

Η 24χρονη «κατέθεσε τα όσα κτηνώδη βίωσε μέσα στη σουίτα», δήλωσε σε δημοσιογράφους ο δικηγόρος της, Θανάσης Ζιώγας, ασκώντας εκ νέου κριτική στις Αρχές για το γεγονός ότι ακόμη δεν έχουν βγει τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.

«Η Γεωργία εμφανίστηκε και πάλι στην ανακρίτρια με θάρρος και είπε τα όσα κτηνώδη βίωσε μέσα στη σουίτα το βράδυ της Πρωτοχρονιάς. Επιβεβαιώσαμε όσα η Γεωργία κατέθεσε στις προηγούμενες καταθέσεις της και συμπληρωματικά προσκόμισε αποδεικτικά στοιχεία για όσα ισχυρίστηκε την προηγούμενη φορά. Δηλαδή τυπωμένα μηνύματα και κλήσεις που επιβεβαιώνουν τις κινήσεις της: Ότι κατέβηκε από το ξενοδοχείο, ξανανέβηκε, κλπ. Αυτά τα στοιχεία δείχνουν ότι η Γεωργία δεν είπε αντιφάσεις» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Ζιώγας.

«Σήμερα είναι Παρασκευή και σας είχα πει ότι έχω εμπιστοσύνη σε όλες τις Αρχές και περιμέναμε ότι σήμερα θα έχουμε νέα για τις τοξικολογικές, όμως σήμερα δεν υπάρχουν. Εμπιστευόμαστε τις Αρχές όμως εδώ κάτι δεν πάει καλά, κάτι καθυστερεί» συμπλήρωσε.

Έσπευσε, δε, να σημειώσει πως «η η οποία καθυστέρηση θα επιβεβαιώσει όσα λέει η ιατροδικαστική εξέταση. Το θέμα το θέσαμε και η ανακρίτρια δεσμεύτηκε ότι θα πιέσει προς αυτήν την κατεύθυνση».

Τα αποδεικτικά στοιχεία που κατέθεσε

Ακόμα, σύμφωνα πάντα με τον δικηγόρο της, η κοπέλα δεν άλλαξε την αρχική κατάθεση της στην ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση και προσκόμισε SMS και άλλα αποδεικτικά στοιχεία που θα διευκολύνουν την έρευνα.

Παρουσία ψυχολόγου η νέα κατάθεση της 24χρονης

Η 24χρονη πέρασε την πόρτα της ειδικής Ανακρίτριας, όπου έδωσε την τέταρτη κατάθεσή της, αυτήν τη φορά παρουσία ψυχολόγου, σχετικά με την καταγγελία της ότι έπεσε θύμα βιασμού από έναν 27χρονο τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς, σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, όπου παρευρέθηκε σε πάρτι μετά από πρόσκληση φίλου της, ο οποίος ήταν μέτοχος σε καφέ-μπαρ της συμπρωτεύουσας.

Λίγες ώρες νωρίτερα, η 24χρονη βρέθηκε και στο Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου για νέα κατάθεση.

Στην ίδια Ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση, κατέθεσε επί σχεδόν δύο ώρες ο εργοδότης της 24χρονης.

Μαζί με τον 49χρονο επιχειρηματία ήταν και ένας 47χρονος φίλος του, ο οποίος τελικά θα καταθέσει την προσεχή Δευτέρα. Σημειωτέον ότι δυο τους παρέλαβαν την 24χρονη Γεωργία Μπίκα από το ξενοδοχείο, όταν η ίδια επικοινώνησε με το αφεντικό της, λέγοντάς του ότι έπεσε θύμα βιασμού.

Η 17χρονη, η οποία συνόδευσε την καταγγέλλουσα φίλη της στο πάρτι αλλά αποχώρησε στη συνέχεια, δεν κατέθεσε σήμερα, κάτι που ενδεχομένως να γίνει την επόμενη εβδομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ